L&A DANCE COMPANY

KERSTHAPPENING LION' S CLUB

Deze voorstelling werd geannuleerd. Tickethouders worden zo snel mogelijk gecontacteerd.

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent. We openen het kerstweekend op vrijdagavond 10 december met 2 optredens. Op zaterdag 11 en zondag 12 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol idee’ tjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance! Tussendoor zijn er optredens van verschillende lokale dansgroepen die de beschikking over de theaterzaal van De Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.

De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club ‘Tussen Zenne en Zoniën’ die al 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW’ s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER L&A:
L&A Dance Company is een dansvereniging uit Sint-Pieters-Leeuw. De oprichtster, Kristel Bijns, staat reeds vele jaren gekend voor haar grote passie in de danswereld. Naast vele wedstrijdprijzen, behaalde ze zelfs 2 x de halve finale in de grote Talentenshow Belgium’s got Talent. Maar haar grote droom om zelf een eigen dansschool op te starten, werd in 2018 werkelijkheid. Samen met choreografen Falke, Andy en Stéphanie waagden ze hun kans en zo ontstond L&A Dance Company. L&A zijn namelijk de beginletters van de kinderen van Kristel, nl. Lucie, Amélie en Alex. L&A Dance Company biedt vooral URBAN dansstijlen aan. We verstaan hieronder vooral Hiphop, Ragga, … voor alle leeftijden!!
Onze allerkleinste dansertje zitten in het 1e kleuterklasje en we noemen hen onze “MINNIES”. Maar daarna volgen er nog 16 andere groepen, waaronder ook Showdance, Zumba, Modern, Adults, Girly hiphop,… Ook nemen we heel graag deel aan tal van Urban Dance Wedstrijden. We hebben 4 wedstrijdgroepen in verschillende leeftijdscategorieën die er steeds volledig voor gaan. Zo hebben we volgende wedstrijdgroepen:
Kids Devotion Crew
Fusion Crew
InSanity Crew
C.S. ONE

Maar het allerbelangrijkste is PLEZIER maken! Wij proberen echt een grote familie te vormen met een TOPSFEER! En deze Kersthappening is echt een unieke kans om jullie dit te laten zien.

Bijkomende maatregelen kersthappening:

 1. Wat heb je zeker nodig om onze theaterzaal te mogen betreden:
  - een geldig ticket voor de voorstelling
  - een COVID Safe Ticket (CST) – digitaal in de CovidSafeBE-app of een geprinte versie- een identiteitsbewijs
  - een mondmasker (vanaf 10 jaar)
  Hou bij aankomst je identiteitsbewijs en het CST op je smartphone of op papier klaar. Zo kunnen we het scannen vlot laten verlopen.
  De foyer is 1 uur voor aanvang open. Hou er rekening mee dat de controle een paar minuten in beslag kan nemen. Kom daarom tijdig naar de voorstelling.
 2. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen vanaf 10 jaar in het volledige gebouw. Ook tijdens de voorstelling draag je een mondmasker.
 3. Gratis parkeren kan op de daarvoor voorziene en aangeduide parkings. Om een veilige en vooral vlotte doorgang te creëren voor hulpdiensten is het belangrijk de verkeersregels steeds te respecteren. Fout geparkeerde wagens worden weggetakeld.
 4. Bij eventuele evacuatie zijn er twee vluchtroutes:
  - toeschouwers worden via de foyer van CC de Meent naar buiten begeleid
  - dansers en begeleiders worden via de lokalen van de Springveer naar buiten begeleid
  De hereniging gebeurt buiten op de afgesproken verzamelplaats aan het grasveld tussen CC de Meent en DOC.
 5. We werken nog aan een plan om de in- en uitstroom van de theaterzaal in goede banen te leiden. Hou zeker deze pagina in de gaten.

Data

Praktisch

 • Basistarief: 6 euro

Extra

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen.

Vrijdag 10 december:
18.00u Dansstudio Ballerino Mini Christmas Show
20.00u Dansstudio Ballerino Winter Wonderland

Zaterdag 11 december:
12:00u L&A Dance Company
13:30u Pirouette
15:00u K-Creation
16:30 K-Creation
19:00 Dansstudio E.Cremers (lange show)

Zondag 12 december
12:30u Dance O-Mania
14:30u Giants dansschool

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be