nieuws

CURSUS YOGA

13 apr 2018

Voor de snelle beslissers: Maandag start Asha met een nieuwe lessenreeks YOGA, voor de beginnerscursus hebben wij nog 1 plekje vrij.

De gemeenveldsite, een grote, open en groene ruimte.

10 apr 2018

De gemeenveldsite, een grote, open en groene ruimte waar iedereen kan genieten, creëren, inspireren, leren en spelen.

VROLIJK PASEN!

30 mrt 2018

CC de Meent is gesloten van 1 april tot 8 april 2018.(Tickets te koop op www.demeent.be)

De keuze van Roel.

22 mrt 2018

Wie de agenda van CC de Meent een beetje gevolgd heeft, zal gemerkt hebben dat het voorjaar rijkelijk bezaaid is met straffe namen en te ontdekken parels. Om je keuze toch iets makkelijker te maken kozen de medewerkers van CC de Meent elk één concert uit dat ze ab-so-luut niet willen missen.

KUNSTENBO!SDESARTS

19 mrt 2018

Voor het derde jaar op rij organiseren de cultuurcentra van Beersel, Halle, Ittre, Tubize, Braine-le-Château, Rebecq en le Centre culturel du Brabant wallon KUNSTENBO(!)SDESARTS, een feest van cultuur en ontmoeting over de taalgrenzen heen.

Laatste plek voor de cursus fotografie!

06 mrt 2018

Laatste plekje voor onze avondcursus FOTOGRAFIE die van start gaat op maandag 12 maart 2018! Wees er snel bij en bemachtig dit net vrijgekomen plaatsje o.l.v. professioneel fotograaf Thierry Geenen.

BEDANKT VRIJWILLIGERS!

05 mrt 2018

Bedankt lieve vrijwilligers om ons cultuurcentrum te laten uitgroeien tot de meest passionele plek van de streek!

COMPLIMENTENDAG!

01 mrt 2018

Vandaag is het complimentendag en daarom willen wij jullie in de bloemetjes zetten! Bedankt CC de Meent publiek! Jullie zijn GE-WEL-DIG!

Regio onderzoek communicatie

12 feb 2018

In de regio Pajottenland-Zennevallei valt er heel wat te beleven op gebied van cultuur, erfgoed, toerisme en grote events. Heel wat organisaties communiceren naast elkaar en daarom zijn we op zoek naar een meer efficiënte manier om te communiceren in onze regio naar verschillende doelgroepen.

parking CC de Meent

18 sep 2017

Vanaf begin september kan u parkeren op een tijdelijke parking op het voetbalveld, te bereiken via de Gemeenveldstraat ( toegang aan de Meent).