PRAKTISCH - ABONNEMENTEN

TICKETS KOPEN

Vanaf 17 december 2021 om 9.00u koop je je tickets voor de periode februari 2022 tot en met juni 2022. Dit doe je eenvoudig via onze websites (www.demeent.be, www.deboesdaalhoeve.be of www.demoelie.be) of aan de balie.

Omwille van een gefaseerd seizoen werken we voorlopig niet met de gekende abonnementsformule maar kiezen we voor aangepaste tarieven:

  • Was je abonnee in seizoen 2019-2020? Dan ontvang je een kortingscode waarmee je komend seizoen nog kan genieten van een korting van € 2 per voorstelling, ongeacht het aantal voorstellingen dat je kiest.
  • Was je geen abonnee in seizoen 2019-2020? Vanaf 4 voorstellingen heb je ook recht op de korting van € 2 per voorstelling.
    Koop hier je buurtabonnement
  • Jongere tot 21 jaar of student tot 25 jaar? Je kan naar de meeste voorstellingen uit dit boekje voor 10 euro.
  • Lid van de Gezinsbond? Je krijgt in alle BUURT-centra 1 euro korting op de basisprijs (enkel familievoorstellingen).
  • In CC de Meent krijgen leerkrachten 1 euro korting per ticket op vertoon van hun lerarenkaart.
  • Maak gebruik van de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant of van een European disability card. Hierbij krijgt de begeleider van een betalende klant met een handicap een gratis ticket. (Enkel te koop aan de balie/telefonisch/mail)

Nieuw: wachtlijst. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor een voorstelling, registreer je dan op de wachtlijst. Zo kunnen we je contacteren, in geval we meer publiek in de zaal mogen toelaten dan voorzien. Opgelet: zich registreren op de wachtlijst biedt geen garantie op een plekje in de zaal.

Online tickets kopen biedt heel wat voordelen. Wil jij ook online kopen, maar heb je nog vragen, kom dan langs in je BUURT-centrum tijdens de openingsuren. We helpen je graag op weg. Wil je liever je abonnement of tickets kopen aan de balie of per telefoon? Dan staan we in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie voor je klaar.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be