PRAKTISCH - ABONNEMENTEN

TICKETS KOPEN

Vanaf zaterdag 11 juni 2022 koop je je tickets voor cultuurseizoen 2022-2023.

  • Vanaf 9.00u voor abonnementen.
    Vanaf 4 voorstellingen heb je recht op de korting van € 2 per voorstelling.
  • Vanaf 11:00 voor losse tickets  

Dit doe je eenvoudig via onze websites (www.demeent.be, www.deboesdaalhoeve.be of www.demoelie.be) of aan de balie (09:00-13:00). Je kan overal betalen met Bancontact.
opgelet: in GC de Muse is er geen verkoop.

Koop hier je buurtabonnement

  • Abonnement? Kies 4 of meer voorstellingen uit het BUURT-aanbod en krijg per voorstelling 2 euro korting op de basisprijs.

Wil je tijdens het seizoen bijkomende voorstellingen kopen, dan krijg je ook je abonneekorting op die tickets. Daarvoor krijg je bij aankoop van je abonnement een unieke code. Met die code kan je je abonneekorting toepassen via de website wanneer je doorheen het seizoen extra tickets aankoopt. 

Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Tickets van voorstellingen die doorgaan in CC de Meent kan je te koop aanbieden op de ruilbox

Andere kortingen?

  • Jongere tot 21 jaar of student tot 25 jaar? Je kan naar de meeste voorstellingen uit dit boekje voor 10 euro.
  • Lid van de Gezinsbond? Je krijgt in alle BUURT-centra 1 euro korting op de basisprijs (enkel familievoorstellingen).
  • In CC de Meent krijgen leerkrachten 1 euro korting per ticket op vertoon van hun lerarenkaart.
  • Maak gebruik van de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant of van een European disability card. Hierbij krijgt de begeleider van een betalende klant met een handicap een gratis ticket. (Enkel te koop aan de balie/telefonisch/mail)
  • Kom je met minstens 10 vrienden naar een voorstelling in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve of GC de Moelie/Muse? Dan krijg je per ticket 2 euro korting op de basisprijs. (enkel via de balie)

Nieuw: wachtlijst. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor een voorstelling, registreer je dan op de wachtlijst. Zo kunnen we je contacteren, in geval we meer publiek in de zaal mogen toelaten dan voorzien. Opgelet: zich registreren op de wachtlijst biedt geen garantie op een plekje in de zaal.

Online tickets kopen biedt heel wat voordelen. Wil jij ook online kopen, maar heb je nog vragen, kom dan langs in je BUURT-centrum tijdens de openingsuren. We helpen je graag op weg. Wil je liever je abonnement of tickets kopen aan de balie of per telefoon? Dan staan we in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie voor je klaar.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be