PRAKTISCH - ABONNEMENTEN

CULTUUR IN CORONATIJDEN

Elkaar op een veilige manier ontmoeten en zorgeloos genieten van cultuur is meer dan ooit belangrijk. Achter gesloten deuren werd keihard gewerkt aan het nieuwe cultuurseizoen 2021-2022. Dit seizoen stellen we graag gefaseerd aan je voor: een najaarsaanbod dat loopt van september 2021 tot en met januari 2022, en een voorjaarsaanbod dat loopt van februari 2022 tot einde seizoen. Dit betekent dat je tickets in twee stappen koopt: vanaf 28 augustus 2021 koop je tickets voor het najaarsaanbod. Vanaf januari 2022 koop je tickets voor het voorjaarsaanbod. Ook de seizoensbrochures volgen dit stramien, verwacht je dus aan twee BUURT-boekjes waarvan de eerste half augustus in je brievenbus valt, en de tweede half december. Twee voor de prijs van één!

TICKETS KOPEN

Vanaf 28 augustus 2021 om 9.00u koop je je tickets voor de periode september 2021 tot en met januari 2022. Dit doe je eenvoudig via onze websites (www.demeent.be, www.deboesdaalhoeve.be of www.demoelie.be) of aan de balie.

Omwille van een gefaseerd seizoen werken we voorlopig niet met de gekende abonnementsformule maar kiezen we voor aangepaste tarieven:

  • Was je abonnee in seizoen 2019-2020? Dan ontvang je een kortingscode waarmee je komend seizoen nog kan genieten van een korting van € 2 per voorstelling, ongeacht het aantal voorstellingen dat je kiest.
  • Was je geen abonnee in seizoen 2019-2020? Vanaf 4 voorstellingen heb je ook recht op de korting van € 2 per voorstelling.
    Koop hier je buurtabonnement
  • Jongere tot 21 jaar of student tot 25 jaar? Je kan naar de meeste voorstellingen uit dit boekje voor 10 euro.
  • Lid van de Gezinsbond? Je krijgt in alle BUURT-centra 1 euro korting op de basisprijs (enkel familievoorstellingen).
  • In CC de Meent krijgen leerkrachten 1 euro korting per ticket op vertoon van hun lerarenkaart.
  • Maak gebruik van de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant of van een European disability card. Hierbij krijgt de begeleider van een betalende klant met een handicap een gratis ticket. (Enkel te koop aan de balie/telefonisch/mail)

Koop je tickets zoveel mogelijk online en per bubbel. Koop je meerdere tickets in één bestelling, dan wordt verondersteld dat deze tickets behoren tot mensen uit jouw bubbel. Wil je tickets kopen voor mensen die niet tot jouw bubbel behoren, maak dan een nieuwe bestelling.

Nieuw: wachtlijst. Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor een voorstelling, registreer je dan op de wachtlijst. Zo kunnen we je contacteren, in geval we meer publiek in de zaal mogen toelaten dan voorzien. Opgelet: zich registreren op de wachtlijst biedt geen garantie op een plekje in de zaal.

Online tickets kopen biedt heel wat voordelen. Wil jij ook online kopen, maar heb je nog vragen, kom dan langs in je BUURT-centrum tijdens de openingsuren. We helpen je graag op weg. Wil je liever je abonnement of tickets kopen aan de balie of per telefoon? Dan staan we in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie voor je klaar.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be