K-CREATION

KERSTHAPPENING LION' S CLUB

TICKETVERKOOP START OP MAANDAG 12/11 VANAF 9.00U.

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening binnen en buiten CC De Meent.

We openen het kerstweekend op vrijdagavond 7 december met een optreden van dansstudio D.E.C. Op zaterdag 8 en zondag 9 december kan je tussen 12.30u tot 19.00u komen proeven van de kerstsfeer. In de talrijke kerstkraampjes worden ambachtelijke producten verkocht en vind je boordevol idee’ tjes voor de kerstcadeautjes. Ook kan je genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar staat onze unieke Tipi tent er weer: garantie voor een gezellige sfeer en de DJ zorgt hier voor de ambiance! Tussendoor zijn er optredens van verschillende lokale dansgroepen die de beschikking over de theaterzaal van De Meent krijgen om het beste van zichzelf te geven in professionele dansshows.

De dansgroepen zijn dit jaar:
• vrijdag 7 december Dansstudio Emily Cremers
• zaterdag 8 december: Pirouette, L&A dance company, K- Creation en Ballerino
• zondag 10 december: Dance O’Mania & Dansstudio Emily Cremers

De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-club ‘Tussen Zenne en Zoniën’ die al 30 jaar actief is in de regio. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, meestal via VZW’ s in de sociale sector in de streek zoals de Poel, Zonnestraal, KVG Beersel enz.

OVER K- CREATION:
K-Creation Dance is een dansschool uit Sint-Genesius-Rode en werd opgericht in 2001 door Kim Vanhaelen, samen met haar ouders Eddy Vanhaelen & Chantal Voets. De naam K-Creation verwijst dan ook naar Kim’s Creaties. K-Creation was oorspronkelijk een “Urban Dance” school waar verschillende vormen van Hip Hop gevolgd konden worden: Hip Hop, Ragga, Streetdance, Breakdance, New Style…Later breidde K-Creation haar aanbod uit met andere dansstijlen en kwamen er ook o.a. lessen Jazz, Modern, Klassiek, Jacksondance, Prédance, … bij. Momenteel worden er maar liefst 36 dansuren per week aangeboden bij K-Creation, en dat in verschillende stijlen! Voor elk wat wils! Het hoofddoel van K-Creation is om onze passie voor - en het plezier in het dansen te delen met IEDEREEN! Jongens en meisjes, jong en oud, .. iedereen kan, ongeacht zijn niveau, een plekje vinden bij K-Creation. Dankzij ons geweldig docententeam leert elke danser jaar na jaar enorm veel bij! De mooiste complimenten die wij dan ook steeds weer van ouders en vrienden krijgen is dat ze zien dat onze dansers echt plezier maken en stralen op het podium! (de jaarlijkse professionele dansshows tijdens de maand mei in CC de Meent zijn intussen een begrip in de streek !) Dat zij de dansen en dansers elk jaar zien groeien en evolueren! En dit allemaal in een fantastische sfeer! K-Creation is 1 grote familie!

Praktisch

  • Basistarief: 4 euro

Extra

Vrijdag 7 december 2018:
19.30u Dansstudio E.Cremers

Zaterdag 8 december 2018:
12:00u Pirouette
14:00u L&A Dance Company
15:30u K-Creation
17:00u Ballerino
18.30u Ballerino

Zondag 9 december 2018:
12:30u Dance O-Mania
14:30u Dansstudio E.Cremers
16:30u Dansstudio E.Cremers

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be