tickets

NIEUW!
FILMPAS CC DE MEENT.

Met de nieuwe filmpas van CC de Meent betaal je een heel seizoen lang slechts 5 euro per filmticket. Je koopt éénmalig een filmpas aan 10 euro en geniet van een fikse korting op elke filmvertoning in CC de Meent. De filmpas blijft het hele seizoen geldig en is te verkrijgen aan de balie. klik hier

ALGEMENE VOORWAARDEN MBT AANKOOP TICKETS
Reserveren
online via www.demeent.be (24 uur op 24 / 7 dagen op 7)
• online via facebook (24 uur op 24 / 7 dagen op 7)
• telefonisch op het nummer 02/359 16 00
• persoonlijk aan de balie in CC de Meent tijdens de openingsuren: Gemeenveldstraat 34  1652 Alsemberg

Betalen
• online: met kredietkaart (Visa, Mastercard), met Bancontact/ Mistercash of via overschrijving
• aan de balie: contant of met Bancontact/ Mistercash

Cheques en bonnen
Volgende cheques en bonnen worden aanvaard:
• waarde- en geschenkbonnen van CC de Meent en gemeente Beersel
• cultuur- en sportcheques van Sodexo en Edenred
• Randuit-cheques, Open Doekcheques en Gezinsbondcheques
Cheques en bonnen kunnen enkel gebruikt worden aan de balie, niet online. Bij betaling met cheques of bonnen wordt geen wisselgeld teruggegeven.

Opgelet
• tickets dienen binnen de 8 dagen na reservatie betaald te zijn; zo niet vervalt de reservatie automatisch
• als je minder dan 4 dagen vóór de voorstelling reserveert, kan je enkel online of aan de balie betalen
• niet-betaalde tickets blijven tot uiterlijk een half uur vóór de voorstelling ter beschikking, nadien worden ze onherroepelijk doorverkocht
• de ticketprijs is inclusief € 2 administratiekost.
• er is geen verzakingsbeding voor online-ticketverkoop.
  Verkochte tickets worden niet terugbetaald, noch omgeruild - uitgezonderd bij afgelasting of verplaatsing van het evenement. Je kan je tickets te koop aanbieden op de RUILBOX.
• bij annulering van de voorstelling worden de tickets door CC de Meent terugbetaald, binnen de maand na de voorziene datum.

Kortingen
Jongere tot 21 jaar of student tot 25 jaar? Je kan naar de meeste  voorstellingen uit dit boekje voor slechts 10 euro.
Groep? Kom met minstens 10 vrienden naar een podiumvoorstelling: per ticket krijg je 2 euro korting. in CC de Meent ontvang je daarbovenop een drankbonnetje.
Lid van de Gezinsbond? In CC de Meent kom je op familievoorstellingen binnen aan groepstarief.  In GC de Boesdaalhoeve, GC de Moelie en GC de Muse krijg je 1 euro korting op de basisprijs.

Koop je BUURTabonnement online
Met enkele muisklikken koop je een abonnement of losse tickets voor al je favoriete voorstellingen.

Kies, klik, koop
Twee maxi-abonnementen voor jou en je partner, een midi voor je moeder  en een mini voor je buur:  koop de 4 abonnementen samen in 1 beweging, en zit ook bij elkaar. 
Onze website neemt je stap per stap bij de hand. Zo eenvoudig is het.
Bereid je voor. Maak je keuze uit onze  voorstellingen. Bepaal op basis hiervan hoeveel en welke abonnementen je hebt.  We hebben 3 abonnementsformules: mini , midi en maxi.
Hoe? Op de website klik je links op abonnementen. Vul eerst het totaal aantal abonnementen in en daarna per abonnee welke abonnementsformule: mini midi of maxi.  Hierna vul je bij elke gewenste voorstelling in wie van je abonnees die voorstelling neemt. Hierbij kan je  ook losse tickets toevoegen. Bij elke voorstelling zie je onmiddellijk welke plaatsen nog vrij zijn. We stellen je altijd de best  beschikbare plaats voor. Wil je liever een ander zitje? Geen probleem. Een klik en je zit op je favoriete stoel.
Is je cultuurmandje goed gevuld? Dan krijg je de keuze uit verschillende betaalwijzen. Liefst onmiddellijk betalen? Dat kan via je kredietkaart  of Bancontact. Betaal je liever niet online? Dan kies je voor de klassieke overschrijving.
Opgelet, betaal binnen de week of je bestelling vervalt.

Print en scan
Als je betaling in orde is, ontvang je via mail een print at home- ticket. Breng dit ticket mee naar de voorstelling.  Het bevat een unieke barcode. Snel en veilig dus.

Ook aan de balie of per telefoon
Online tickets kopen biedt heel wat voordelen. Wil jij ook online kopen, maar heb je nog vragen, kom dan langs in je BUURTcentrum tijdens de openingsuren. We helpen je graag op weg.
Wil je liever je abonnement of tickets kopen aan de balie of per telefoon? Dan staan we in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en  GC de Moelie voor je klaar.