Surãké

DANSCENTRUM PIROUETTE

De dansers van Danscentrum Pirouette vzw nemen je mee in het verhaal achter SURÃKÉ.

Het Wilde Westen, waar misdaad niet ongekend is. Een verhaal met plotse wendingen, wat zich uit in één grote levensles: samenwerken kan heel wat wonderen verrichten.

WANTED – de grootste schurk van het Wilde Westen. Twee cowboys, twee kameraden, twee handen op één buik. Of dat dachten ze toch…
De grootste schurk van het Wilde Westen is kunnen ontsnappen, en aan deze vangst hangt een hele mooie beloning vast. Op dat moment is er van vriendschap geen sprake meer. Beide cowboys willen koste wat kost de beloning bemachtigen, en worden grote rivalen van elkaar.
De zoektocht naar de schurk kent geen grenzen. Van de saloon, waar onze cowboys in contact komen met serveersters en een bargevecht. Tot in de woestijn, waar een zandstorm en de mijnwerkers onze cowboys niet zullen tegenhouden.
Om terug te keren via de spoorweg naar het dorp, waar ze beide terecht komen in de dorpsdrukte. De cowboys ondergaan heel wat avonturen om hun doel te bereiken.
Krijgen ze de schurk te pakken? Wie zal met de eer kunnen lopen, en wie eindigt met lege handen? Of blijft iedereen in spanning achter met een open einde?

Kom het ontdekken tijdens onze dansvoorstelling en laat je meenemen in de wereld van SURÃKÉ!

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be