MINDFULNESS, DE WEG NAAR EEN RUSTIG EN GELUKKIG LEVEN

ROWENA MEENDERMAN

Eenvoudige mindfulness oefeningen, meditaties, visualisaties, volle diepe ademhaling, oefenen om steeds opnieuw in het hier en nu te zijn en zoveel mogelijk mindful te leven.

Het is fijn om dat samen met de groep te doen en het is ook heel eenvoudig.
Een rustig en gelukkig leven, daar dromen we allemaal van. Spijtig genoeg is door de hoge werkdruk en de combinatie van een drukke baan met een gezin die droom niet voor iedereen haalbaar. Toch is er een manier om een fijn en gelukkig leven te leiden met een minimum aan stress.
De vorig jaar overleden Boeddhistische mindfulness meester Thich Nhat Hanh toont ons dat, door het beoefenen van mindfulness, een staat van rust en innerlijke vrede bereikt kan worden. Ook de eigentijdse spirituele mindfulness meester Eckhart Tolle (de schrijver van De Kracht van het Nu) toont ons dat het mogelijk is tot rust te komen en onze drukke gedachten te leren beheersen.

Graag deelt lesgeefster Rowena haar opgedane wijsheden met jou met vele oefeningen uit de achtweekse mindfulness opleiding die ze volgde.
Door eenvoudige mindfulness oefeningen, meditaties, volle diepe ademhaling en door het oefenen om steeds opnieuw in het hier en nu te zijn, ontstaat een diepe innerlijke rust en vrede.
Maar het vraagt wel van je dat je het geleerde in de praktijk gaat toepassen en de eenvoudige oefeningen in je dagelijks leven inbrengt.
Het is fijn om dat samen met de groep te doen en het is heel eenvoudig.

Ben je klaar voor verandering?
Ben je benieuwd of dit ook voor jou werkt?
Wees dan van harte welkom op deze cursus.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be