WESLEY HAEX

FLOWING

De expo presenteert een overzicht van diverse werken van Wesley Haex waarbij ‘flowing’ de rode draad vormt. Buiten zijn typerende polychrome schilderijen met vele kleuren en motieven zijn er ook kunstwerken die meer vanuit een vloeiende beweging zijn ontstaan.

De kunstenaar vertrekt meestal vanuit een plan of idee en laat dit opnieuw los na een periode binnen het proces. Vanaf dat punt werkt hij verder binnen het kunstwerk, zonder een concreet plan.
Alle werken binnen deze tentoonstelling zijn zonder plan opgebouwd en is er voor zowel kunstenaar als toeschouwer een verrassend resultaat tot stand gekomen. “Flowing” representeert kunstwerken die vloeiend en spontaan ontstaan zijn binnen de praktijk van de kunstenaar.
Wesley Haex wil graag de toeschouwer meenemen in zijn eigen levendige fantasiewereld die hij visualiseert via zijn praktijk. Laat je als toeschouwer meenemen in zijn eigen levendige fantasiewereld die hij visualiseert via zijn praktijk. Laat je als toeschouwer drijven door de kunstige, artistieke wereld van Wesley Haex en laat je fascineren door de vele kleuren, motieven en vormen die je kan ontdekken in de tentoongestelde kunstwerken.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be