ISABELLE A

ISABELLE À LA FRANÇAISE

35 jaar nadat haar eerste single verscheen, in 1987, heeft Isabelle A vanzelfsprekend geen enkele vorm van introductie meer nodig. Mede dankzij haar monsterhit ‘Hé, Lekker Beest’ kan zij zonder discussie een gevestigde waarde in het Vlaamse muzieklandschap worden genoemd.

Toch blijft zij, als alle groten, erin slagen om ons te verrassen. Zo wisten slechts weinigen dat Isabelle opgroeide met Franstalige muziek, waarvoor zij altijd een bijzondere liefde is blijven koesteren.
Deze liefde kwam voor het brede publiek pas duidelijk tot uiting na een meer dan gesmaakte passage in het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ in 2017, waar Isabelle het prachtige ‘Dormir en Cuillère’ bracht, een vertaling van ‘Lepeltjesgewijs’ van BART PEETERS.Vorig jaar trakteerde ze de luisteraars van radiozender Joe wekelijks op een Franstalige song in het ochtendprogramma ‘Sven & Anke’.
Onder meer een fantastische versie van ‘Le Vent Nous Portera’ van NOIR DESIR en een verbluffende vertaling van ‘Onderweg’, de hit van ABEL, passeerden er de revue. Kortom, het was hoog tijd dat Isabelle haar fans ook in de zalen in het Frans zou toezingen. ‘Une Belle Histoire’? Zeker weten, temeer daar iedereen de kans krijgt om er deel van uit te maken: mis uw afspraak met deze geschiedenis niet!

Data

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basis: 26 euro
  • -26 jaar: 10 euro
  • Lerarenkaart: 25 euro
  • Abonneekorting: 24 euro
  • Buurtabonnee: 24 euro

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be