KLANKENNEST

MANTA (4-24M)

MANTA is een poëtische dansvoorstelling voor de allerjongsten van 4 tot 24 maanden en hun ouders. De combinatie van dans en livemuziek maakt van MANTA een streling van de zintuigen voor jong en oud. Het publiek zit in familiebubbels op tapijten rondom de artiesten; een veilige en geborgen omgeving die uitnodigt tot ontdekking, verwondering en spel. Een aanrader!

Klankennest liet zich inspireren door de bijzondere visuele aanwezigheid en bewegingen van de mantareuzenrog in de oceaan.

Met glaskunst, materialen uit hout en textiel kreeg de installatie zijn bijzondere vorm. De muziek is gebaseerd op oude en hedendaagse muziek gecombineerd met polyritmische composities.
Doorheen de voorstelling wordt geïmproviseerd met het publiek, wat de voorstelling uniek maakt. Herhaling en repetitieve elementen vormen de basis voor de reis doorheen de voorstelling.

Het publiek zit in familiebubbels op tapijten rondom de artiesten; een veilige en geborgen omgeving die uitnodigt tot ontdekking, verwondering een spel.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be