DE MEENT-SESSIES AFLEVERING 2

BRAM & LENNERT

BEKIJK AFLEVERING 2 VANAF 20/03 20:15 HIER

Vier weekends lang brengt CC de Meent cultuur tot in je huiskamer. De voorbije weken kon je op jouw favoriete artiesten stemmen in onze “MEENT TOP 38 aller tijden”. Die top 38 is het vertrekpunt voor onze gloednieuwe Meent-sessies: In vier afleveringen brengen straffe muzikale gasten een eigen versie van hun favoriete nummers uit de top 38. Tussendoor vertellen ze over hun link met onze streek en brengen ze enkele kleppers uit eigen repertoire. Kortom: verwacht je aan een ode aan de muzieksector, goed bewaarde anekdotes uit de geschiedenis van ons cultuurhuis, getalenteerde Beerselaars en een uitzonderlijke blik achter de schermen gefilmd vanuit onze unieke opnamestudio. Komt dat zien!

Niemand minder dan Roos Van Acker zorgt voor de vlotte babbel tussendoor. Deze StuBru presentatrice is van vele markten thuis. Denk o.a. maar aan haar resem tv- programma’s (Peking Express, Expeditie Robinson, Uit De Kast…), haar zangkunsten die ze bij de band Eden al meermaals toonde, haar vroegere TMF werk en ga zo maar door… Een klassedame!

Aflevering 2: Bram & Lennert
Online te bekijken vanaf zaterdag 20 maart 2021 20:15

De namen Bram & Lennert klinken je ongetwijfeld bekend in de oren, want deze vrolijke heren stonden in het verleden al meermaals op verschillende podia in Beersel. De twee jonge Ninovieters staan ondertussen al liefst 13 jaar samen op de planken. Tijd voor een grondige kennismaking!

Bekend voor hun originele covers, was het een evidente keuze om dit muzikale duo uit te nodigen in de Meent-sessies. Door liedjes te herwerken naar een compleet eigen versie, geven Bram & Lennert een nieuwe dimensie aan nummers zoals enkel zij dat kunnen. Daarnaast kunnen ze niet alleen uit de voeten met een op voorhand vastgelegde playlist, maar maken ze ook gretig gebruik van het jukebox-concept waarbij het publiek zelf nummers kan kiezen. Dat maakt van dit duo de ideale match om aan de slag te gaan met jullie favoriete nummers uit de top 38.

Deze heren speelden reeds het voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis, verkochten hun eigen “Dansen”-shows in een mum van tijd uit en speelden op de sluiting van het legendarische café De Vissers. Oh Darkness en Doe het licht maar uit waren toen jammer genoeg de toepasselijke hoogtepunten. Een link met Beersel om U tegen te zeggen!

Duik jij ook graag in het verleden van CC de Meent? Scrol dan zeker eens door het historische overzicht van alle concerten van Belgische artiesten die al plaatsvonden sinds 1984.

teaser

DE MEENT-SESSIES #2

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be