BART DAEMS - IN DE SCHADUW VAN MORGEN

EXPO

Streekgenoot Bart Daems (geboren in Gent op 2 jan 1954), volgde een opleiding in grafische kunsten te Gent. Deze vernieuwende en pure EXPO is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van CC de Meent. 

Over zijn werk:
“Tegenwoordig lijkt het of we leven in een ‘rationele’ tijd, een tijd van overvloedig denken. Politici, economen en zakenmensen denken in cijfers, waar aan ze zich vasthouden. Menig kunstenaar beperkt zich tot een stijl, één stijl. Zelf werk ik als kunstenaar vanuit een tegenovergesteld concept. Mijn kunst is zonder ‘stijl’, zonder vaste herkenningspunten, eenvoudig en toch vernieuwend. Het gebruik van verschillende technieken en materialen versterkt de puurheid van het resultaat.”

Over de expo:
“Ik leef in de schaduw van morgen, beperk me niet tot één enkele uitgangspositie en treed niet graag in herhaling. Mijn werken vertegenwoordigen een weerspiegeling van mijn visie, waarin het proces centraal staat en niet de perfectie van het eindproduct.
De werken zijn het gevolg van ideeën op on-bepaalde momenten. De verhalen, die ik verbeeld, zijn vatbaar voor individuele interpretaties. Want kunst is en blijft kunst.”

Data

Praktisch

  • gratis: 0 euro

Extra

EXPO vrij te bezichtigen van 1/10/20 t.e.m. 18/10/2020 tijdens de openingsuren van CC de Meent. 

Openingsuren CC de Meent: Elke werkdag: 8.30 - 12 u. & 15 - 17 u.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be