TAKE-AWAY CULTUUR

TAKE-AWAY CULTUURPAKKETTEN: VEELGESTELDE VRAGEN

1. Wat is het take-away cultuurpakket en wat houdt het in?
Het take-away cultuurpakket werd in het leven geroepen om ons trouwe publiek in deze moeilijke periode te voorzien van cultuur-aan-huis. Vanaf januari 2021 wordt elke maand een ander cultuurpakket aangeboden. Elk pakket wordt gekoppeld aan een thema en zal bestaan uit goodies waarmee je jezelf thuis cultureel kan verwennen. Denk bvb. aan dvd's, cd's en boeken, maar ook exclusieve items zoals persoonlijke must-haves van BV's en unieke kansen om artiesten beter te leren kennen. De culturele beleving staat in elk pakket centraal, maar ook je smaakpapillen zullen worden verwend.

2. Hoe gaat dit initiatief in z'n werk?
Nadat je een ticket kocht voor één van onze take-away cultuurpakketten, ontvang je een bevestiging via e-mail en gaan wij achter de schermen voor je aan de slag. We stellen je pakket samen en plannen je in in onze leverronde. Op de dag van de levering brengen wij je cultuurpakket tot aan je voordeur. Na ontvangst van je pakket kan je thuis genieten van cultuur-aan-huis. Ben je niet thuis op het moment van de levering, dan contacteren wij je en kan je een afspraak maken om je pakket na afspraak op te halen in CC de Meent.

3. Op welk tijdstip ontvang ik mijn goodiebag?
We plannen je pakket bij je thuis af te leveren tussen 9u en 17u. 

4. Op het geplande levermoment ben ik niet thuis. Wat nu?
We leveren aan huis of op een veilige plaats bij het huis. Is er bij levering niemand thuis, dan contacteren we je en kan je een afspraak maken om je pakket na afspraak op te halen in CC de Meent.

5. Kan ik op een ander tijdstip mijn take-away pakket ontvangen?
We leveren altijd op een vaste dag en kunnen om logistieke redenen niet op afspraak leveren. Ben je niet thuis op het moment van de levering, dan contacteren we je en kan je een afspraak maken om je pakket na afspraak op te halen in CC de Meent.

6. Ik heb mijn pakje niet ontvangen. Wat nu?
Contacteer ons via info@demeent.be.

7. Kan ik mijn pakket omruilen?
Na ontvangst van je pakket, is het niet mogelijk om je pakket terug te sturen of in te wisselen voor een terugbetaling.

8. Ik ben niet tevreden met de inhoud van het pakket.
We stellen elk pakket met zorg samen in samenspraak met de deelnemende artiesten. Wat er in het pakket zit, verschilt van maand tot maand. Maar we beloven je een ontspannende en verrijkende ervaring. Bovendien help je er de zwaar getroffen artiesten mee. Jouw steun is van onschatbare waarde en samen met de artiesten zijn we je ongelooflijk dankbaar.

9. Kan ik het pakket ook aankopen met een tegoedbon?
Uiteraard. De restwaarde blijft op je tegoedbon staan. 

10 Wat is het Golden Ticket?
Koop je een take-away cultuurpakket, dan maak je automatisch kans op het Golden Ticket. In je pakket zal je een enveloppe vinden met een gouden kaartje in. Kras het gouden hartje met een muntje en ontdek of je de winnaar bent van het Golden Ticket. Met het Golden Ticket win je een gratis duoticket voor alle filmvoorstellingen van CC de Meent in seizoen 2021-2022. Elke maand is er één gelukkige winnaar.

11. Ik heb het Golden Ticket gewonnen. Wat nu?
Gefeliciteerd! Contacteer ons via info@demeent.be om je prijs te verzilveren.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be