Podium 19: nieuw cultuurkanaal op tv en online

Podium 19: nieuw cultuurkanaal op tv en online

De Vlaamse Kunstinstellingen starten samen een nieuwe tv-zender op: Podium 19 wordt een gezamenlijke, virtuele zaal waar, zolang die zalen de impact van het coronavirus voelen, nieuwe producties uit de vele Vlaamse cultuurhuizen aan het publiek getoond zullen worden. Dat publiek kan elke dag vanuit de huiskamer genieten van een breed en divers aanbod uit de podiumkunsten, stuk voor stuk projecten uit de programmatie van de culturele organisaties in Vlaanderen.

PROGRAMMATIE

Podium 19 start de uitzendingen vanaf donderdag 21 januari op tv en online. Je kan er elke dag terecht voor een veelzijdig aanbod uit de Vlaamse cultuurhuizen, met van donderdag tot zondag dagelijks minstens één tv-première op Proximus Pickx en Telenet en daarna te herbekijken via VRT NU en Proximus Pickx.

Meer info op www.podium19.be

Podium 19 is een initiatief van zeven Vlaamse Kunstinstellingen: Ancienne Belgique, Antwerp Symphony Orchestra, Brussels Philharmonic, Concertgebouw Brugge, deSingel, Opera Ballet Vlaanderen en Kunstencentrum Voo?uit.In samenwerking met Proximus, Telenet, UiTinVlaanderen en de VRT en met de gulle steun van de Vlaamse Gemeenschap.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be