PRAKTISCH - ABONNEMENTEN

TICKETS KOPEN

Vanaf zaterdag 8 juni 2024 koop je je tickets voor cultuurseizoen 2024-2025.

 • Vanaf 9.00u voor abonnementen.
  Vanaf 4 voorstellingen heb je recht op de korting van €2 per voorstelling.
 • Vanaf 11:00 voor losse tickets  

Dit doe je eenvoudig via onze websites (www.demeent.be, www.deboesdaalhoeve.be of www.demoelie.be) of aan de balie (09:00-13:00 in CC de Meent, 9:00-12:00 in GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie). Je kan overal betalen met Bancontact.
Opgelet: in GC de Muse is er geen verkoop.

Koop hier je buurtabonnement

 • Abonnement? Kies 4 of meer voorstellingen uit het BUURT-aanbod en krijg per voorstelling
  €2 korting op de basisprijs.

Wil je tijdens het seizoen bijkomende voorstellingen kopen, dan krijg je ook je abonneekorting op die tickets. Daarvoor dien je een login aan te maken alvorens je een abonnement aankoopt.  Nadien krijg je automatisch de abonneekorting op voorstellingen die hiervoor in aanmerking komen wanneer je doorheen het seizoen extra tickets aankoopt. 

Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Tickets van voorstellingen die doorgaan in CC de Meent kan je te koop aanbieden op de ruilbox.

Wachtlijst: Heb je geen ticket kunnen bemachtigen voor een voorstelling, registreer je dan op de wachtlijst (je vindt de wachtlijst onder het knopje van de ruilbox). Zo kunnen we je contacteren, in geval we meer publiek in de zaal mogen toelaten dan voorzien. Opgelet: zich registreren op de wachtlijst biedt geen garantie op een plekje in de zaal. Ook mensen die een ticket wensen te verkopen kunnen je via deze weg contacteren.

Andere kortingen?

 • Kinderen jonger dan 12 jaar betalen €8 bij familievoorstellingen.
 • Jonger dan 26 jaar? Je kan naar de meeste voorstellingen voor 10 euro.
 • In CC de Meent krijgen leerkrachten 1 euro korting per ticket op vertoon van hun lerarenkaart.
 • Maak gebruik van de begeleiderspas van de Provincie Vlaams-Brabant of van een European disability card. Hierbij krijgt de begeleider van een betalende klant met een handicap een gratis ticket. (Enkel te koop aan de balie/telefonisch/mail)
 • Kom je met minstens 10 vrienden naar een voorstelling in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve of GC de Moelie/Muse? Dan krijg je per ticket 2 euro korting op de basisprijs. (enkel via de balie)

Online tickets kopen biedt heel wat voordelen. Wil jij ook online kopen, maar heb je nog vragen, kom dan langs in je BUURT-centrum tijdens de openingsuren. We helpen je graag op weg. Wil je liever je abonnement of tickets kopen aan de balie of per telefoon? Dan staan we in CC de Meent, GC de Boesdaalhoeve en GC de Moelie voor je klaar.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be