ROBRECHT VANDEN THOREN

HET DERDE OOG

Robrecht scheldt ineens zomaar iemand uit in de supermarkt. Hij schrikt. Dit is niet wie hij is. Halsoverkop vertrekt hij naar het jaarlijkse familiefeest. Wanneer hij daar aankomt, kan hij maar net een paniekaanval onderdrukken. Wat is er met hem aan de hand?

Een recente gebeurtenis heeft Robrechts leven helemaal overhoop gesmeten en dwingt hem om naar binnen te kijken. Hij voelt zich mijlenver van iedereen verwijderd.
Op zoek naar vaste grond, graaft Robrecht in zijn verleden.

Robrecht Vanden Thoren is waarschijnlijk geen onbekende meer. hij studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia (regie Arne Sierens) en Het KIP. De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks ‘Tom & Harry’, ‘Flikken’, ‘Torpedo’, Wat als’ en van zijn vertolking in de veel bekroonde film ‘Hasta la vista’ waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.

“Echt ne topkeirel.” - Nonkel Tony*****“

Het Derde Oog is in de eerste plaats een knap opgebouwd verhaal, waarin de acteur-cabaretier nooit meer dan een blik nodig heeft om van kolder naar rouw te wippen.” - De Morgen

TRAILER

ImpulZ ** teaser ** NEW première 13/9/2020

ImpulZ, an interactive performance with very young children at the controls, a dancer and a sound engineer. Who will give the starting signal and who will react to who and what?

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be