Praktisch - infrastructuur

schouwburg

De schouwburg is een multifunctionele zaal die zowel voor theater als voor allerlei evenementen van culturele aard kan worden aangewend.

Er is een ruime, comfortabele tribune van maximaal 580 zitplaatsen.

Klik hier voor het zaalplan.

bar

Onze bar is een ontmoetingsplaats voor elke cultuurliefhebber. Regelmatig worden hier tentoonstellingen gehouden.

De bar is uitgerust met volledig ingerichte toog. Ook is er een groot aanbod van streekbieren zoals Bersalis, Oud Beersel, Belgoo, Beerselbier,...

Er is geen mogelijkheid tot eten in onze bar.
Beersel biedt u evenwel genoeg lekkere en gezellige restaurants en snacks in de verschillende prijscategorieën.

foyer

De foyer is een zeer ruime zaal met houten vloer en gezellige uitstraling voor zowel grote als kleine groepen.

In de foyer kan je met 600 mensen staan of met maximaal 360 mensen zitten aan ronde tafels.

Rondom rond is een tentoonstellingsgaanderij.
De foyer is uitgerust met een projectiescherm en een geluidsinstallatie.

Anton van Wilderodezaal

De Anton van Wilderodezaal is een les- en vergaderlokaal met mogelijkheid tot plaatsen van 14 tafels en 64 stoelen.

Je bereikt deze zaal via de Gemeentebib over de loopbrug.

Voorhanden: 1 katheder, projectiescherm van 3m x 3m, lcd-projector, overheadprojector, een tv-kast met tv, video- en dvd-recorder, een afwasbaar lesbord en een flip-over.
Ook staat er een kleine frigo voor enige verfrissing tijdens de pauzes.

leslokaal 1

Leslokaal 1 is een polyvalente ruimte voor groepen tot 15 personen. Het lokaal is uitgerust met tafels, stoelen, een krijtbord, een flip-over en een beamer. Leslokaal 1 bevindt zich naast leslokaal 2, beiden zijn verbonden via een verbindingsdeur.

De ingang van leslokaal 1 bevindt zich naast de ingang van CC de Meent, langs de zijde van gemeentelijke basisschool de Springveer. Je bereikt dit lokaal het gemakkelijkst via het voorziene padje. Parkeren doe je op de parking van het cultuurcentrum.

leslokaal 2

Leslokaal 2 is gelijkaardig aan leslokaal 1, eveneens goed voor een maximum van 15 personen. In dit leslokaal heb je tafels, stoelen en een krijtbord ter beschikking. Leslokaal 2 bevindt zich naast leslokaal 1, beiden zijn verbonden via een verbindingsdeur.

De ingang van leslokaal 2 bevindt zich naast de ingang van CC de Meent, langs de zijde van gemeentelijke basisschool de Springveer. Je bereikt dit lokaal het gemakkelijkst via het voorziene padje. Parkeren doe je op de parking van het cultuurcentrum.

vergaderlokaal 1

Vergaderlokaal 1 wordt voorbehouden voor kleine vergaderingen en meetings met groepen tot 10 personen. Dit lokaal is uitgerust met een lange vergadertafel, stoelen en een flip-over.

Je bereikt vergaderlokaal 1 via de hoofdingang van CC de Meent. Eens toegekomen in de hal, wandel je links door de dubbele deur de afficheruimte in. Je vindt het vergaderlokaal op je linkerhand, naast de vestiaire.

vestiaire

Bij iedere voorstelling is er mogelijkheid tot het gebruik van de vestiaire.

Voor sommige voorstellingen is deze bemand en bedraagt de kostprijs € 0.50.
Bij andere voorstellingen kan je gebruik maken van een onbemande vestiaire. Tijdens deze voorstellingen wordt de vestiaire altijd gesloten.