Vacature medewerker administratie en communicatie CC de Meent

Om ons team te versterken, zoeken wij momenteel een medewerker administratie en communicatie. Contract van onbepaalde duur –voltijds – C1-C3.

Functie:

Je zorgt er voor dat elke bezoeker zich warm onthaald voelt in CC de Meent (aan de balie, via telefoon en aan de avondkassa bij voorstellingen) en een vriendelijke antwoord krijgen op hun vragen (telefonisch, schriftelijk en aan de balie). Dankzij jou loopt elke voorstelling en activiteit in het cultuurcentrum op wieltjes. Heel Beersel en omstreken weet dankzij jouw inbreng en inzet wat er op het programma staat omdat je op de juiste manier promotie voert via sociale media, de juiste info op onze website plaatst, je volgt de verkoop van de voorstellingen op de voet en zorgt via gerichte acties dat de juiste doelgroep bereikt wordt. Je beheert de nieuwsbrief van CC de Meent op een nauwgezette manier. Je staat ook in voor de contacten en afspraken met de vrijwilligers en verenigingen en zorgt er mee voor dat CC de Meent een aangename plek is om te werken. Je hebt oog voor de uitstraling van het cultuurcentrum. Ook de administratieve taken zijn tot in de puntjes verzorgd (facturatie, aangiften, opvolging contracten,…)

Profiel:

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs en kan een blanco uittreksel uit het strafregister model 2 (minderjarigenmodel) voorleggen. Je bent gemotiveerd en dynamisch en hebt voeling met de cultuursector. Je werkt graag in een team, maar zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen schrikt je niet af. Je bent klantvriendelijk en communiceert op een vlotte manier met het doelpubliek, medewerkers, verenigingen,... en dit zowel in direct contact, online als aan telefoon en schriftelijk. Je bent ook creatief en vertrouwd met programma’s voor grafische vormgeving (Publisher, Canva…). Je werkt niet alleen vlot met MS-office, maar bent verder ook vertrouwd met sociale media. Je werkt zeer nauwkeurig en stipt. Je bent ordelijk, nauwkeurig en stipt en ziet nieuwe ontwikkelingen als een uitdaging. Je bent bereid tot regelmatig avond- en weekendwerk, binnen een zeer flexibel uurrooster en met een vaste vakantieperiode.

Aanbod:

Een gevarieerde en uitdagende job in een boeiende werkomgeving en een gedreven team dat deel uitmaakt van een grotere structuur (gemeente Beersel). Een voltijds contract van onbepaalde duur. Salarisschaal C1-C3. Stabiele werkgever, ruime opleidingskansen, 30 verlofdagen, feestdagen en andere extralegale voordelen: gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques 8 euro, ecocheques, Beerselbon, terugbetaling openbaar vervoer, fietsvergoeding woon-werkverkeer, fietslease, 2e pensioenpijler, volledig meerekenbare anciënniteit privésector en openbare sector.

Kom jij met ons meewerken aan de toekomst van Beersel?

Stuur je kandidatuur aan: Personeelsdienst Gemeente en OCMW Beersel. Torleylaan 13, 1654 Huizingen, ten laatste op 20.03.2023 of naar personeel@beersel.be.
Meer info over de voorwaarden, de functiebeschrijving, de salarisschaal: contacteer de personeelsdienst op tel. 02/359.07.47 – personeel@beersel.be

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be