GESLOTEN TOT 08/05

Cultuurcentrum de Meent sluit de deuren al zeker tot 8 mei 2021.

De laatste maanden hebben we zoals iedereen ervaren als een rollercoaster. Voorbereiden, plannen, omgooien, annuleren, verzetten, communiceren, dicht, open en dan toch weer onverbiddelijk toe. Dit vroeg enorm veel flexibiliteit en veerkracht van onze collega's, vrijwilligers, artiesten en publiek.

Onze collega's werken achter gesloten deuren verder en zijn telefonisch of via mail bereikbaar tijdens de openingsuren. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren. De snelste weg naar updates is www.demeent.be.

Blijf genieten van cultuur, want cultuur verrijkt, verbindt en versterkt. Hierbij enkele online tips om jullie theaterhonger toch een beetje te stillen.

Van zodra we mogen openen we terug onze deuren en komen we met een nieuw en aangepast programma! Hou dus zeker onze website in de gaten.

Wat als je tickets kocht?
Wie tickets aankocht, ontving een e-mail met meer informatie. Om zeker op de hoogte te worden gehouden, kan je best info@demeent.be toevoegen aan je contactenlijst (dit om te vermijden dat je belangrijke info mist omdat ze in je spam terechtkomt).
Toch geen mail ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@demeent.be met hierin je naam en ordernummer. Wij doen het nodige om je zo snel mogelijk verder te helpen. 

Tot wanneer zijn de tegoedbonnen geldig?
Alle tegoedbonnen en waardebonnen blijven geldig tot eind december 2021. 

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be