L&A DANCE COMPANY

KERSTHAPPENING LION'S CLUB

Naar jaarlijkse traditie is er ook dit jaar weer een grote kersthappening in CC De Meent.

We openen het kerstweekend op vrijdagavond 8 december met een optreden van Ballerino. Op zaterdag 9 en zondag 10 december kan je tussen 12.00u tot 19.00u komen kijken naar professionele dansshows.

De dansgroepen zijn dit jaar:
• vrijdag 8 december Ballerino
• zaterdag 9 december: L&A dance company, K- Creation, Pirouette en Dansstudio Emily Cremers
• zondag 10 december: Leeuwse Dans & Gymclub, Giants & Dansstudio Emily Cremers

De kersthappening wordt georganiseerd door de lokale Lions-Club Zenne en Zoniën die al meer dan 30 jaar actief is in de regio.Alle opbrengsten gaan naar goede doelen, zoals De Poel, De Autistenverenigingen, Blindenzorg, Sint-Vincentiusgenootschap, Vereniging voor de veiligheid van de kinderen, Verblijf voor personen in nood, Tinkelbel, Mensen voor mensen, Scholen helpen in hun strijd tegen drugsbestrijding, Teledienst voor kansarme kinderen, zwaar zieke mensen bijstaan bij zware financiële nood, Wauterbos, De School van Den Hoek, ’t Kapoentje, enz, enz.

L&A Dance Company is een dansvereniging uit Sint-Pieters-Leeuw.
De oprichtster, Kristel Bijns, staat reeds vele jaren gekend voor haar grote passie in de danswereld. Naast vele wedstrijdprijzen, behaalde ze zelfs 2 x de halve finale in de grote Talentenshow Belgium’s got Talent.

Maar haar grote droom om zelf een eigen dansschool op te starten, werd in 2018 werkelijkheid. Samen met choreografen Falke, Andy en Stéphanie waagden ze hun kans en zo ontstond L&A Dance Company.
L&A zijn namelijk de beginletters van de kinderen van Kristel, nl. Lucie, Amélie en Alex. L&A Dance Company biedt vooral URBAN dansstijlen aan. We verstaan hieronder vooral Hiphop, Ragga, … voor alle leeftijden!!Onze allerkleinste dansertje zitten in het 1e kleuterklasje en we noemen hen onze “MINNIES”.
Maar daarna volgen er nog 16 andere groepen, waaronder ook Showdance, Zumba, Modern, Adults, Girly hiphop,… Ook nemen we heel graag deel aan tal van Urban Dance Wedstrijden. We hebben 4 wedstrijdgroepen in verschillende leeftijdscategorieën die er steeds volledig voor gaan. Zo hebben we volgende wedstrijdgroepen:Mini Dynamite CrewKids Devotion CrewC.S.ONEFusion CrewMaar het allerbelangrijkste is PLEZIER maken! Wij proberen echt een grote familie te vormen met een TOPSFEER!
En deze Kersthappening is echt een unieke kans om jullie dit te laten zien. 

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be