Muzikale brouwsels in Beersel

Jan Vanlaet & Ad Cominotto @Bierhuis Oud Beersel

Bierhuis Oud Beersel & Lambikodroom zijn de gastheren voor 2 fijne muzikale brouwsels. Je kan er genieten van een lekker lokaal biertje en genieten van sfeervolle muziek uit de streek. Kom gerust langs met buren, vrienden of collega’s om wat bij te praten, te genieten en te ontdekken van de Beerselse muzikale brouwsels. Gratis toegang.

Hallenaar Jan Vanlaet is al meer dan dertig jaar terug te vinden op tal van podia met oa. Citizen Jane, Chupa Libre en uiteraard ook zeven jaar met Mama’s Jasje.
Zijn nieuwste project is het resultaat van een jarenlange samenwerking met Ad Cominotto. Ad Cominotto behoeft eigenlijk geen introductie. Behalve een veelgevraagd muzikant voor radio en televisie was hij als gast- of groepslid betrokken bij talrijke grote namen uit binnen- en buitenland. Want Arno, Charles et Les Lulus, Marcel Vanthilt, Vaya Con Dios, Red Zebra hebben één ding met elkaar gemeen: Ad Cominotto!
Beide grootheden samen op een podium staat garant voor een unieke ervaring! Bierhuis Oud Beersel vormt het ideale kader.
Luister: https://open.spotify.com/artist/4dg52bibKk9x2lL2QTkuUL?si=6c7293bfa54443c5

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be