GIST.CLOSING - House

Met o.a : DJ Fett Burger, Max Telaer, Karla Böhm , Detash & Tomhas

DJ FETT BURGER

Hiphop, trap, grime, rauwe dancehall of suave afrobeats, dit dj collectief heeft Brussel mee op de kaart heeft gezet als hiphop heaven van eigen bodem.
Het begon met lekker zweterige soirées, daarna de fundamenten leggen voor de glorie van Stikstof, de eerste releases van Zwangere Guy, vaste waarde op BRUZZ en Kiosk radio, en ondertussen een ontelbare reeks snoeiharde concerten in AB, in BOZAR, op Couleur Café,…
Met Dj Vega (van STIKSTOF) en dj Proceed (oprichter en dj van End Of The Weak Belgium) achter de decks en host Mouniversal aan de micro staan hun sets bekend als zeer explosief! Watch out and keep it Frontal!

MAX TELAER

Vanuit de underground van Moss in Noorwegen maakt dj, producer en grafisch artiest Fett Burger de wereld een iets prettigere plek om samen feest te vieren. Hij publiceert fanzines, organiseert expos en events, en staat mee aan de basis van platenlabel Sex Tags sinds 2002.
Zijn sets steunen op een diepe passie voor record diggen, waarbij Fett’s selectie even eclectisch is als de Zennevallei.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be