RESTO HENRI

TAFELEN TUSSEN DE BIERVATEN (3 FONTEINEN BROUWERIJ)

SVEN & JURGEN CAMPENS (Resto Henri) - TAFELEN TUSSEN DE BIERVATEN - 14 oktober. (3 Fonteinen brouwerij)Resto Henri op de Vlaamsesteenweg in het centrum van Brussel biedt een gezellige en moderne bistro-ervaring.

De gezichten van deze culinaire vaste waarde zijn twee horecamusketiers uit de Zennevallei: de broers Sven en Jurgen Campens, die opgroeiden in Beersel.
De liefde voor kwaliteitsvolle ingrediënten kregen de broers ongetwijfeld al van kindsaf mee via de beenhouwerij van hun ouders. Geuze en andere streekproducten uit hun regio van afkomst krijgen steevast een plaats in hun culinaire kunsten, waarin ze respect voor de klassieke Belgische keuken verheffen met internationale toetsen.
Resto Henri kenmerkt zich door onberispelijke smaken en texturen van voortreffelijke kwaliteit en hun ongedwongen maar vakkundige bediening.
De broers keren terug naar hun roots in de Zennevallei voor een bijzondere culinaire beleving tussen de biervaten van brouwerij 3 Fonteinen, waar Sven trouwens zijn eerste job uitoefende.
Voor de prijs van 95 euro per persoon (95 euro in de avond - 75 euro voor de lunch) wordt een introductiemoment rond Geuze en Kriek doorheen de brouwerij geboden, gevolgd door een unieke bistronomische ervaring aan één lange dineertafel van maximum 60 personen.

Met deze uitzonderlijke ambassadeurs als gidsen belooft het een borrelende dag te worden!

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be