DE MAAN

BOEF! (10+)

Een muzikale knaller van formaat voor jong en oud. Drie muzikanten/performers. Poëzie, flarden tekst en andere schrijfsels. Slam, gospel, rap en beatbox.

Het publiek in een arena errond. Met deze tools presenteren we jullie de realiteit van het leven, naakt en rauw.Kritiek, beats en dans vliegen je rond de oren.
Bij BOEF! zitten we midden op het plein. Drie kinderen uit een kansarm appartementsblok zitten tegenover de ‘gegoede anderen’ waar dit drietal niet bij hoort. Wat er naar hen wordt geroepen, kaatst terug tegen de muren van het grijze appartementsblok.

De hoop lonkt om de hoek in dit emotionele straatconcert waar de aanstekelijke beats het publiek uitnodigen mee te dansen of te schreeuwen. Lang leve de roos die uit het beton groeide toen niemand naar haar omkeek!Voortdurend gaan de handen van de toeschouwers omhoog, de lichamen van jong tot oud kunnen niet anders dan meedeinen, terwijl de bewogen teksten over het gevoel van onzichtbaarheid, racisme en hoop door de arena slingeren.

Deze diverse cast met een minimalistisch decor en sociaal-politieke thema’s zetten een kleurrijke en levendige voorstelling neer die elke toeschouwer zal raken.

Je kan je avond starten met een heerlijke maaltijd in het cultuurcafé van CC 't Vondel. Het Cultuurcafé voorziet een menu met 3 keuzes: vegetarische spaghetti bolognaise – visgerecht – werelds gerecht. Reserveer je plek nu al en beslis later wat je wil eten. Voeg je maaltijd (kind of volwassene) toe aan je winkelmandje nadat je tickets voor de voorstelling hebt besteld. 

Een samenwerking van CC ’t Vondel, CC de Meent en CC Coloma.

Praktisch

  • vlieg afbeelding
  • -12 jaar: 8 euro
  • -26 jaar: 10 euro
  • Volwassenen: 12 euro
  • Maaltijd kind (-12): 7 euro
  • Maaltijd volwassene: 11 euro

Extra

Regie: Ruud Gielens
Van en met Kaat Arnaert, Eric Kabongo, Joost Maaskant
Kostuums: Freya Proost, Florence De Vocht (stage)
Lichtontwerp: Ruud Gielens
Techniek: Dominique Defossez, Thibault Annoot (stage)
Coproductie DE MAAN, Perpodium

Met steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid en Cronos Invest
Met dank aan basisschool De Baan, Mechelen

Deze voorstelling is een samenwerking van CC ’t Vondel, CC de Meent en CC Coloma.
Deze voorstelling gaat door in CC 't Vondel.
www.demaan.be

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be