LAÏS

DE LANGSTE NACHT

Eindelijk is het zover: Laïs is terug!
Na een release-pauze van meer dan 8 jaar, brengt Laïs een nieuwe plaat uit. Deze tournee luidt een nieuw hoofdstuk in voor Jorunn en Nathalie, die voortaan als duo verdergaan.

Met beide voeten op de grond hebben ze de succesformule van Laïs herontdekt en uitgediept. Zo staan ze niet alleen in de Vlaamse klei, maar ook in de wereld.
De twee dames worden op de plaat en op het podium bijgestaan door hun beide partners Bjorn Eriksson en Tomas de Smet. De twee bloedbroeders van het voormalige Zita Swoon stappen zo mee in een wereld vol Vlaamse magie, uitheemse ritmes en orientaalse klanken.
Jorunn en Nathalie beloven zichzelf te blijven, te blijven verrassen en vijanden te bekeren. Met zeer veel goesting zijn beide koppels erin gevlogen en hebben een prachtige plaat gemaakt.
Deze klinkt vertrouwd en verrassend tegelijk. Ze worden op het podium (naast eerdergenoemde Bjorn en Tomas) verder geruggesteund door multi-instrumentaliste en zangeres Esther Lybeert (The Antler King, ex Hooverphonic), gitarist Tom Theuns (Aurelia, ex Ambrozijn) en drummer Roel Poriau (Rumbaristas, ex Think of One).
De versmelting van de muzikale werelden van deze topmuzikanten en volbloedzangeressen heeft niet meer uitleg nodig. Sluit je ogen, geniet en dans.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be