HET GEHEUGENSPEL

FILM

HET GEHEUGENSPEL is een Vlaams-Nederlandse verfilming van Nicci French' debuutroman uit 1996. De regie ligt in handen van Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

Na RED SANDRA & BITTERSWEET SIXTEEN zitten Jan Verheyen & Lien Willaert opnieuw samen in de regisseursstoel voor de eerste Vlaams-Nederlandse bioscoopverfilming van de debuutthriller van Nicci French!

De Vlaams-Nederlandse bioscoopverfilming, pakt groots uit met een mooie, bekende Vlaamse ensemble-cast en daarnaast de Nederlandse hoofdrolspeelster Anna Drijver (Undercover). Onder meer Louis Talpe (THE RACER, ONDER VUUR), Lynn van Royen (BEAU SÉJOUR, THE TEAM 2, DE TWAALF), Gert Winckelmans (LISA, UNDERCOVER), Vic de Wachter (GEVOEL VOOR TUMOR), Gilda de Bal (DE HELAASHEID TER DINGEN) & Peter Thyssen (DE ZONEN VAN VAN AS) vertolken de Vlaamse hoofdrollen in deze whodunnit.

Trailer

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.

Extra

Belgie – 2023
Regie : Jan Verheyen, Lien Willaert
Met o.a : Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe, Gert Winckelmans. …
Genre : Thriller
Duur : n.n.b.
Verise : OV (nederlands gesproken) / NL&FR ondertitels

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be