NOBODY KNOWS

CINEMA LINGO

Vier kinderen (Akira, Kyōko, Shigeru en Yuki), allen tussen de vijf en twaalf jaar oud, leiden samen met hun moeder een rustig leventje in een kleine flat in Tokyo. Ze hebben elk een andere vader en zijn nooit naar school geweest. De eigenaar van de flat weet zelfs niet van het bestaan van drie onder hen. Op een dag verdwijnt hun moeder. Ze laat wat geld achter en een briefje voor het oudste kind waarin ze vraagt om voor zijn broers en zussen te zorgen. Het leven van de kinderen krijgt een nieuwe wending.

Aanvankelijk slagen de kinderen erin om met eigen regels in hun wereldje te overleven. Maar wanneer ze geconfronteerd worden met de buitenwereld, komt een einde aan deze fragiele evenwichtsoefening.

NOBODY KNOWS is gebaseerd op een werkelijke gebeurtenis in Tokio, maar de details van het verhaal zijn fictief. De sterke band tussen de vier kinderen, hun verlangen naar hun moeder en hun steeds uitzichtlozere situatie maken van NOBODY KNOWS een even intieme als schrijnende film.

Trailer BE Nobody Knows

un film de - een film van Hirokazu Kore-eda (2004) -- www.cineart.be Share : http://www.facebook.com/cineartbelgium Follow : http://www.twitter.com/CineartBE Watch : http://www.youtube.com/CineartBE Like : http://www.instagram.com/cineart_belgium

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

Japan 2004
Regie: Hirokazu Kore-eda
Met o.a.: Yûya Yagira, Ayu Kitaura, Hiei Kimura, Momoko Shimizu, Hanae Kan, You
Genre: Drama
Duur: 141 minuten
OV: Japans met NL/FR ondertitels

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be