DIALECTENSHOW NAMIDDAG

FANCY FAIR

Na het succes van de eerste editie volgt er op donderdag 6 oktober 2022 om 14:00 en 20:00 een herneming van de voorstelling in CC de Meent.

Er wordt in Beersel een fancy fair georganiseerd ter ondersteuning van het Oudercomité en de Vriendenkring van de Scholengroep. De oud-leerlingen van al de betrokken scholen worden hierop uitgenodigd, ook zij die zestig jaar geleden afstudeerden. Zij waren als kind dorpsgenoten, kameraden, deden er al of niet hun plechtige communie. Sommigen zagen elkaar sinds die tijd niet meer terug. Het wordt voor allen een blij weerzien. Ze halen herinneringen op aan hun schooltijd, mijmeren over het verleden en het verloop van hun eigen leven, ze worden af en toe poëtisch en ze zijn het engagement uit hun jeugd nog niet verloren. En ze mogen dat nog eens doen in hun eigen ‘moedertaal’: de plastische dialecten van Alsemberg, Beersel, Dworp, Huizingen en Lot. 

Data

Praktisch

  • Made in Beerselmade in beersel
  • Basistarief: 7 euro

Extra

Spelers, zangers en muzikanten: Rosa Debelder, Edgard De Loor, Bert Demunter, Patrick Herremans, Christiane Vanantwerpen, Jos Vander Meylen, Liberte Walschot, Los Ambetantos met Henri Coudron, Pierre De Smet, Jos Sluys en Marcel Van Horebeek.

Achter de schermen: Ingrid Praet en Marianne Poelaert

Scenario en regie: Bert Demunter

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be