NIGEL WILLIAMS

DE WEG KWIJT

Nigel Williams is de weg kwijt. Durf samen met hem de absurditeit van deze gekke tijden, van de nieuwe realiteit onder ogen zien en er hard om lachen. Humor is sterker dan alle vaccins, therapieën en fakenews samen. Laat ons samen lachen, want zijn we niet allemaal wat de weg kwijt?

Is het een gevolg van corona? Van de dreigende klimaatverandering? Van een almaar vreemder wordende gedigitaliseerde wereld? Of heeft Nigel Williams gewoon een slag van het ouder worden gekregen?

“Tijdens de lockdowns heb ik veel geslapen en ik ben kennelijk wakker geworden in een andere dimensie” zegt de ondertussen Belg geworden Britse stand-upcomedian. “Het is alsof ik alles ervaar in spiegelbeeld van wat het vroeger was. Ben ik links? Rechts? Of lig ik gewoon op de middenberm te dromen?”

Nigels kompas werkt niet meer en hij is de weg volledig kwijt. Hij weet zelfs niet of hij wel een weg zoekt. Hij worstelt met de vraag: Ben ik het? Ligt het aan mij, of is de wereld plots binnenstebuiten en ondersteboven?

Durf samen met hem de absurditeit van deze verwarrende en gekke tijden, van deze nieuwe realiteit onder ogen zien en er hard om lachen. Humor is sterker dan alle vaccins, therapieën en fake news samen.Laat ons daarom lachen, want zijn we niet allemaal een beetje de weg kwijt?!

Data

Praktisch

  • Basistarief: 20 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 19 euro
  • Abonneekorting 21-22: 18 euro

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be