SOULSISTER

THEATERTOUR

Soulsister ontving terecht de “Lifetime Achievement Award” op de MIA’s. Sinds hun oprichting in 1986 bleef een ding onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op het podium. Daarom gaan ze opnieuw op tour. Soulsister is terug, en hoe!

Jan Leyers en Paul Michiels schreven samen een uniek stuk vaderlandse muziekgeschiedenis. Het begon allemaal in 1986, toen ze besloten hun krachten te bundelen en voortaan als The Soul Sisters door het leven te gaan. Wat volgde was een indrukwekkende reeks onvergetelijke songs: hun magische debuut YOU GET TO ME, mijlpalen als LIKE A MOUNTAIN en de wereldhit THE WAY TO YOUR HEART, later de inmiddels klassieke albums HEAT, SIMPLE RULE en SWINGING LIKE BIG DOGS, met de hits THROUGH BEFORE WE STARTED, CHANGES, BROKEN, TELL ME WHAT IT TAKES en zovele andere.

The Soul Sisters werd Soulsister, maar de chemie bleef al die jaren intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en zette tot ver buiten de landsgrenzen concertzalen in vuur en vlam.
Na een lange windstille periode bracht Soulsister dit voorjaar enkele nieuwe singles uit: SOMETHING I NEED TO KNOW en I NEED YOUR LOVE en kregen ze de “Lifetime Achievement Award” op de MIA’s.
Eén ding bleef al die tijd onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op een podium. Daarom gaan ze opnieuw op tour, geflankeerd door Hervé Martens op keyboards en Patrick Dorcean op drums. Soulsister is terug, en hoe.

Soulsister "The Way To Your Heart"

Data

Praktisch

  • Basistarief: 30 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 29 euro
  • Abokorting: 28 euro
  • Abonneekorting 21-22: 28 euro

Extra

Jan Leyers: gitaar en zang
Paul Michiels: gitaar en zang
Hervé Martens: keyboards
Patrick Dorcean: drums

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be