ERIK VAN LOOY

VERSLAAFD

Erik Van Looy kennen we als de goedlachse presentator van DE SLIMSTE MENS TER WERELD. In VERSLAAFD vertelt hij met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren.

Erik Van Looy kennen we al seizoenen lang als de goedlachse, flamboyante en aantrekkelijke presentator van DE SLIMSTE MENS TER WERELD. Door zijn grenzeloze populariteit als quizmaster (en zijn indrukwekkende modellencarrière voor een niet nader genoemd Belgisch schoenenmerk) zouden we haast vergeten dat hij één van de meest succesvolle regisseurs van het land is en al zijn hele leven passioneel verslaafd is aan cinema en filmsterren.

In VERSLAAFD vertelt Erik met veel humor over de eerste 60 jaar van zijn roemrijke filmverleden. Over de supersterren die hij mocht interviewen voor DE LAATSTE SHOW, zijn verrassende relatie met Koning Albert, Koningin Paola en Yasser Arafat, zijn filmklassiekers waarin Koen De Bouw (5 keer), Jan Decleir (3 keer) en de chihuahua van Mickey Rourke (1 keer en nooit meer) een voorname rol speelden, zijn levensbedreigende honger tijdens een etentje met de vrouw van Tom Cruise én over die keer dat hij met de naakte cowboy van THE VILLAGE PEOPLE om drie uur ’s morgens in een Antwerpse hotelkamer zat.

Mis deze unieke show niet, want het zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat Erik het zich allemaal nog kan herinneren.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be