TIJS VANNESTE & DE PELIKANEN

KEMPENVERHALEN - CONCERT

Tijs Vanneste (DE KEMPING) was niet weg te branden van het scherm. De muziek bij DE KEMPING 2 gooide hij samen op een plaat, alle nummers zijn geïnspireerd op de avonturen op de camping en van de deelnemers. Live omringt Tijs zich met topmuzikanten van o.a. TRIGGERFINGER en TC MATIC. Het speelplezier zal van het podium spatten!

Tijs Vanneste was dit voorjaar niet weg te branden van het scherm. De muziek bij DE KEMPING 2 gooide Tijs Vanneste samen op een plaat: WILDGROEI. Samen met De Pelikanen brengt hij een verzameling in het Dessels gefluisterde, gesproken en gezongen liedjes over de avonturen op De Kemping en met de deelnemers als inspiratiebron.

Live omringt Tijs zich met een topband van rasmuzikanten zoals Mario Goossens (TRIGGERFINGER), Paul Van Bruystegem (TRIGGERFINGER) Karel Van Mileghem, Serge Feys (TC MATIC), Jan Oelbrandt, Sam Vloemans & Adries Boone. Goed volk dus!
Verwacht een zeer muzikale avond. De heren nemen elk concert op als een unieke jamsessie, waardoor geen enkel concert hetzelfde is. Het speelplezier en dito geluk spat dan ook van het podium. “Ge meugt dat niet overrepeteren hé”, aldus De Pelikanen.

Als kind

Hop!

Data

Praktisch

  • Basistarief: 25 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 24 euro
  • Abonneekorting 21-22: 23 euro

Extra

Line-up: Tijs Vanneste, Mario Goossens, Paul Van Bruystegem, Karel Van Mileghem, Serge Feys, Jan Oelbrandt, Sam Vloemans & Andries Boone

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be