THE MEMEING OF LIFE + DOG

TAZ ON TOUR

TAZ ON TOUR is een miniversie van Theater aan Zee, maar dan in jouw CC! Zo krijg je deze avond niet één, maar twee voorstellingen op één dag te zien. We maakten voor jou deze topselectie uit het programma van beloftevolle makers en geven ze een podium in ons CC:

DOGDOG
KAZANGA JONATHAN LINGA

DOG vertelt het verhaal van een man die zowel letterlijk als figuurlijk vastgeketend zit. Via beeldspraak visualiseert hij een reeks gebeurtenissen die hem daar hebben gebracht.

Man the dog says its jaws agape you are short in the world and long in the grave the grave is a hole dug for you as the nest is made for the egg as the hook for the fish as the cloth is woven for swaddling the nails for driving the tree for cutting the glove for fitting the shoe for lacing and the beads for passing through the fingers of the devout.


THE MEMEING OF LIFETHE MEMEING OF LIFE
DINSDAG.ORG

The Memeing of Life is een digitale beeldencarousel, waar verschillende acts elkaar in lichtsnelheid opvolgen. Een dadaïstisch swipe-cabaret voor deze digitale tijd. Waar schattige kittens en goedkope TikTok challenges, samen met de bijtende ironie van 9gag, de revue passeren.Bas Vanderschoot en Jeff Aendenboom knutselen aan hun virtuele wereld en verliezen zichzelf in de veelheid van het web. Ze willen alles memen wat ze tegenkomen op zoek naar de schoonheid en de troost van dit nieuwe tijdperk.Laat je verwonderen en vier mee het feest van deze nieuwe era!‘Snijdende kritiek gecombineerd met tonnen speldrift.’ (De Standaard)Dinsdag.org is een jong theatercollectief bestaande uit Jeff en Bas of Bas en Jeff. Ze staan in voor de bevordering van zinnige onzin in een samenleving, voeren theatraal onderzoek naar de staat van onze digital times en willen de huidige theatercanon van andere referenties voorzien.Hun werkwijze ambieert professionele bricolage, doordachte warrigheid en gemeende ironie.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Abonneekorting 21-22: 16 euro

Extra

DOG

MET: Kazanga Jonathan Linga.
COACH: Jan Bijvoet.
TEKST: Daniel Keene.
TECHNIEK: Lars Callewaert.

THE MEMEING OF LIVE

CREATIE/SPEL: Jeff Aendenboom, Bas Vanderschoot
SOUND DESIGN: Willem Malfliet
TECHNIEK/VIDEO: Milan Van Doren
COACHING: Joachim Robbrecht, Benjamin Op De Beeck
PRODUCTIE: Eigen Kweek/ Dinsdag.org
MET STEUN VAN: de Vlaamse Gemeenschap
DANK AAN: RADAR, Nineties Productions, De Brakke Grond, Frederik Van Den Bril

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be