SVEN DE RIDDER COMPANY

PROPER LAKENS

Een plastische komedie die drie mannen samenbrengt in een ziekenhuiskamer van een privékliniek. Tijdens hun verblijf zijn de kamergenoten overgeleverd aan de dolle fratsen van de sexy, maar niet al te snuggere verpleegster Suzy en de toch wel erg zonderlinge dokter Dag.

De wat kalende hypochonder Jo Ceulemans (Sven De Ridder) laat zich opnemen in een chique privékliniek voor een haartransplantatie. Zijn vrouw Rachel Van Buyten (Kristel Verbeke) wijkt geen centimeter van zijn zijde. Het koppel maakt kennis met twee medepatiënten: Bart Tersago (Brik Van Dyck) die een zoveelste ingreep ondergaat om nog meer op zijn idool te lijken en Mario Van Dessel (Luc Verhoeven), een rondborstige gepensioneerde die graag een wat strakkere buik wil om te kunnen paraderen op Ibiza.
Tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zijn de drie kamergenoten overgeleverd aan de dolle fratsen van de sexy, maar niet al te snuggere verpleegster Suzy (Jasmine Jaspers) en de toch wel erg zonderlinge dokter Dag (Ivan Pecnik).

Data

Praktisch

  • Basistarief: 27.5 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 27.5 euro
  • Abonneekorting 21-22: 27.5 euro

Extra

duur: 60min + 50min

Cast: Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Ivan Pecnik, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers, Brik Van Dyck
Regie: Sven De Ridder
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be