OZARK HENRY

20 YEARS "BIRTHMARKS" - CONCERT

Ozark Henry viert het 20-jarig jubileum van zijn succesplaat BIRTHMARKS. Bij het vieren van zo’n plaat hoort dan ook een bijpassende tour.
90 (!) weken in de Ultratop, dubbel platina, alsook deel van ons muzikaal erfgoed met maar liefst 5 hitsingles: RESCUE, SWEET INSTIGATOR, SEASIDE, WORD UP en INTERSEXUAL.
Naast de vele hits van Birthmarks mag u ook zijn andere grootste hits verwachten uit zijn rijk oeuvre van de laatste 25 jaar met o.a. INDIAN SUMMER, AT SEA, THESE DAYS, WEEKENDERS, GODSPEED, THIS ONE’S FOR YOU, I’M YOUR SACRIFICE,…

Ozark Henry is het alter ego van de Belgische artiest Piet Goddaer. Sinds David Bowie het debuutalbum van Ozark Henry in 1996 prees als een van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest met veel succes muziek geproducet die varieert van avant-gardistische elektronica tot pop en klassieke muziek.

Door samen te werken met vernieuwende artiesten als Jah Wobble, Jackie Liebezeit, Martin Glover, Martina Topley Bird en Toots Thielemans en met gerenommeerde orkesten als het Metropool Orkest en het Nationaal Orkest van België, wordt zijn werk internationaal bejubeld en erkend.Ozark Henry is daarnaast ook een pionier op vlak van 3D audio of immersive sound. De projecten in immersive sound brengt Ozark uit onder Studio Ozark Henry, August Parker en Almost Alaska.Ozark Henry was ook te zien het afgelopen seizoen van LIEFDE VOOR MUZIEK.

Ozark Henry - 'Sweet Water' l | Liefde voor Muziek

Ozark Henry - 'Vuurwerk' l | Liefde voor Muziek

Ozark Henry - I'm Your Sacrifice (Official Video)

Data

Praktisch

  • Basistarief: 33 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 32 euro
  • Abokorting: 31 euro
  • Abonneekorting 21-22: 31 euro

Extra

duur: 60-75min

Piet Goddaer artist/vocals
Didier Deruytter artist/keys
Jan Haspeslagh artist/drums
Tom Barbier artist/guitars

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be