LENOISE

A TRIBUTE TO NEIL YOUNG & THE CRAZY HORSE STAAND CONCERT

Lenoise is sinds najaar 2017 inspired by Crazy Horse. Dit jaar gooien ze het lichtjes over een andere boeg. En daar is een goede reden voor, want HARVEST, een van de meest iconische Neil Young-platen, wordt 50! Ze komen deze XL-formatie ook op ons podium vieren. Maar ook liefhebbers van het verschroeiende Neil Young-werk blijven zeker niet in de kou staan, want tussen de schoonheid van HARVEST door blijft Lenoise doen waar ze goed in is: eer betuigen aan Crazy Horse, de Amerikaanse begeleidingsband van Young. Keep on Rockin in a free world! Staand concert.

"Weinig muzikanten komen weg met het oeuvre van Young, maar deze band heeft alle kenmerken (passie, eigenzinnigheid, gierend samenspel) in huis om van iedere show een belevenis te maken." - Willem Jongeneelen - muziekjournalist Oor

"Zoveel bevlogenheid en passie maak je zelden nog mee op een podium. LeNoise heeft Neil Youngs songs tot in de puntjes bestudeerd en ze zich vervolgens helemaal eigen gemaakt. Voor wie Crazy Horse altijd eens in een klein zaaltje hoopte te zien steigeren, is dit het best mogelijke alternatief."Dirk Steenhaut - muziekjournalist Focus Knack, De Morgen.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 20 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 19 euro
  • Abonneekorting: 18 euro

Extra

Staand concert.
duur: 2x50min met pauze 
Line-up:
Piet De Pessemier (zang, gitaar)
Luc Schreurs (gitaar)
Vital Maesen (bas, zang)
Jo Smeets (drum, zang).

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be