NOBODY HAS TO KNOW

FILM

Een geval van geheugenverlies herschrijft het verleden in dit verrassend romantisch drama in de Schotse Hooglanden. Alweer een prachtige Belgische productie. Als inleiding voorzien wij de kortfilm BOKS van Senne Lories. 

OVER "NOBODY HAS TO KNOW": 
Phil, een robuuste 55-jarige Belg, woont en werkt op het eiland Lewis, het meest afgelegen eiland van de Buiten-Hebriden in het noorden van Schotland. Op een nacht krijgt hij een beroerte waardoor zijn geheugen hem in de steek laat. De 55-jarige Millie, bij wie Phil werkt, moet voor hem zorgen. Zij is lid van de kleine Presbyteriaanse gemeenschap van het eiland. Uiteindelijk vertelt zij hem dat ze heimelijke minnaars waren. Phil en Millie vinden de passie terug en houden in het geheim weer van elkaar. Terwijl Phil dit liefdesverhaal met geneugten ontdekt en zijn normale leven als boerenjongen hervat, ziet Millie op tegen de dag dat hij zich alles opnieuw zal herinneren en beseffen dat ze tegen hem heeft gelogen.

OVER "BOKS":
Een bokswedstrijd met een hoofdprijs van 5000 euro, een alleenstaande arme en zieke moeder die al maanden spaart om haar operatie te kunnen ondergaan en Yassin die er alles aan doet om deze hoofdprijs te winnen zodat hij zijn moeder financieel kan bijstaan. Alleen is Yassin geblesseerd en is hij niet in staat om deel te nemen aan de wedstrijd.

Hallenaar Senne Lories studeert Film, Video en TV aan Narafi hogeschool Brussel, maar is al sinds zijn twaalfde bezig met video en filmpjes maken. Deze kortfilm is het resultaat van zijn eerste jaarwerk.

TRAILER

Data

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro
  • Filmpas: 5 euro
  • Gratis (met code): 0 euro
  • Filmticket naar keuze: 0 euro

Extra

2021 – Belgie, Frankrijk, Engeland
Regie: Bouli Lanners
Met Bouli Lanners, Michelle Fairley
Genre: Romance
Duur: 1u39min
Orginele versie (EN) (NL/FR ondertiteld)

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be