MATS VANDROOGENBROECK, NONA DEMEY GALLAGHER & TIMO STERCKX 

THROUGH THE LOOKING-GLASS (AND WHAT WE FOUND THERE)

Met THROUGH THE LOOKING-GLASS (AND WHAT WE FOUND THERE) voeren Mats Vandroogenbroeck, Nona Demey Gallagher en Timo Sterckx een absurde wereld op, waarin postmoderne taalverwarring, paranoïde waan en hol occultisme de boventoon voeren.

De bewoners van deze absurde wereld heten bastardo’s, zonderlinge figuren die gevangen zitten in een absurde living. Of is het een collectieve déjà-vu? Ze vluchten in een zelf samengestelde taal, een mengelmoes van referenties, bijgelovigheden en neuroses. Maar de communicatie tussen de bastardo’s is moeilijk. Ze raken steeds verder verstrikt: magie blijkt goochelarij.

Winnaar van de SABAM Jongtheaterschrijfprijs 2019. Speelde al in Campo, Arenberg, TAZ, Love at First Sight, ITs Amsterdam,…

Voor aanvang van deze voorstelling organiseren we een inleiding met onze huisspreker Bert Demunter. Door het bijwonen van een inleiding krijg je achterliggende informatie over het gezelschap en/of de voorstelling die je met een andere invalshoek naar de voorstelling laat kijken. Deze inleiding start om 19u30 en is gratis.

Ruilbox

Heb je tickets over of ben je op zoek naar tickets? Gebruik onze ruilbox.

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Abonneekorting 21-22: 16 euro

Extra

Van en met: Mats Vandroogenbroeck, Nona Demey Gallagher, Timo Sterckx
Tekst: Mats Vandroogenbroeck
Techniek: Ole Ceenaeme
Muziek: Mozes Mosuse
Scenografisch advies: Sibran Sampers
Beeld: Helena Verheye
Coaching: Joachim Robbrecht, Lukas Smolders, Wannes Gyselinck

Dank aan: Joeri Happel, Jana De Kockere, Fabrice Delecluse, Grégory Abels, Tania Gallagher, Campo, Vooruit, NTGent & Arenberg.

Er wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop op scène.

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be