THE RADAR STATION

CLUBCONCERT

The Radar Station wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. 2021: de band speelt een ongelooflijke set in de allereerste Meent-sessie, een livestream-initiatief van CC de Meent tijdens de coronapandemie. 2022: The Radar Station speelt ein-de-lijk live op het podium van de Meent!

Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers. The Radar Station overtuigde in korte tijd tal van concertorganisatoren. Zo speelde de jonge band al gesmaakte sets op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL), Ik Zie U Graag Festival in Breda (NL), KneisEval, de Fonnefeesten en het OLT Rivierenhof in Antwerpen.

In 2019 kreeg The Radar Station airplay op Radio 1 en Studio Brussel met meerdere singles en de band werd uitgenodigd voor een beklijvende live-sessie op NPO Radio 5 (NL).
Begin 2020 begon het pas echt hard te gaan toen The Radar Station één van de drie winnaars werd van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Kort hierna volgde airplay op Classic 21 en op de grootste Nederlandse radio, NPO 2.
Begin 2021 speelde de band een indrukwekkende livestream set voor de allereerste Meent-sessie, een digitaal initiatief van CC de Meent tijdens de coronapandemie.

Data

Praktisch

  • Abonneekorting: 16 euro
  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Extra

Brent Buckler: vocals/guitars
Sander Cliquet: keys/guitars
Vincent Lembregts: bas
Marijn Geerts: drums

duur: 60 min

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be