STUDIO ORKA

CHASSE PATATE (8+)

Alles zinkt hier weg, niemand weet waarom. Hier, een café waar zelden iemand komt, maar wie komt, wil blijven. Omdat alles er mag zijn wat het is. Je mag er lachen, zingen of stil worden. Chasse Patate biedt troost aan mensen die zich kost wat kost overeind houden, terwijl de grond onder hun voeten zompig wordt. Geniet mee van deze parel van Studio Orka, de crème de la crème van het Vlaamse jeugdtheater landschap. I.s.m. BRONKS en de CC’s en GC’s uit de cultuurregio Pajottenland & Zennevallei.

In de pers
'intensiteit die authenticiteit geeft aan hun bewuste theatraliteit. Pijn is echte pijn, plezier is echt plezant. Modder én gele Bickysaus spetteren in het rond. Of hoe vuil theater toch heel mooi kan zijn.' (De Standaard) Lees meer.

'Een hartveroverend verhaal, verteld door een cast die de graszoden van het dak speelt in een decor dat op de ene na de andere visuele verrassing trakteert. Studio ORKA blijft met succes de droogkomische en poëtische zijde van het woord 'spektakel' verkennen.' (KnackFocus) Lees meer.'

Deze nieuwe ORKA is eenvoudig van opzet, maar in uitwerking lijkt het wel een ratrace. De acteurs lopen en vallen in de modderpoel die het huis opslokt, en de technici zorgen voor spannende special effects op het juiste moment. Studio ORKA maakt zijn naam weer waar, want ook dit decor zit vol verrassingen en technische hoogstandjes. We wachten erop, maar zijn toch verrast.' (Etcetera) Lees meer.‘

'Grote emoties worden niet geschuwd. Verdriet is intens, vreugde is dolle pret. Maar bij Studio ORKA komt dat nooit als overdreven over. De gevoelens zijn echt en passen perfect in elkaar. De slotbeelden zijn om nooit meer te vergeten. Inderdaad, dit is vijf sterren waard.’ (De Theaterkrant) Lees meer

Deze voorstelling is een co-presentatie tussen CC de Meent, Bronks en verschillende cultuurcentra uit de regio Pajottenland-Zennevallei.

Vanaf 22/02/2022 wordt de verkoop van deze voorstellingsreeks gecentraliseerd bij CC Westrand. Wil je graag een ticket kopen of wil je weten of er nog plek is op een bepaald speelmoment, check dan de website van cc Westrand.

Trailer Chasse Patate @ Studio ORKA

Praktisch

  • Basistarief: 17 euro
  • -12 jaar: 10 euro
  • Jongeren +12 / -21 jaar: 14 euro
  • trouwe klant: 14 euro

Extra

Aan het publiek wordt gevraagd om zich bij aankomst aan te melden in de gemeenschapslokalen van Sint-Gertrudis-Pede (adres: Lostraat 87 L, 1703 Schepdaal (Sint-Gertrudis-Pede)). Van daaruit word je door onze medewerkers te voet begeleid naar de exacte speelple, even verderop. Kom dus zeker op tijd!

deze voorstelling is minder geschikt voor rolstoelgebruikers

Van/met: Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Dominique Van Malder, Julie Delrue, Titus De Voogdt en Janne Desmet
Muziek Wim Deliveyne, Peter De Bosschere, Luc Waegeman
Vorm Philippe Van de Velde, Kwint Manshoven
Coach Peter Monsaert
Productie Niels Leven, Maarten Naessens, Karen Van De Voorde
Kostuums Maartje Van Bourgognie, Elise Goedgezelschap
Techniek Lorin Duquesne

Deze voorstelling is een co-presentatie tussen CC de Meent, Bronks en verschillende cultuurcentra uit de regio Pajottenland-Zennevallei.Vanaf 22/02/2022 wordt de verkoop van deze voorstellingsreeks gecentraliseerd bij CC Westrand. Wil je graag een ticket kopen of wil je weten of er nog plek is op een bepaald speelmoment, check dan de website van cc Westrand.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be