KEVIN VAN DOORSLAER

ARMAND

Kevin ‘le Forain’ Van Doorslaer speelt Brusselaar Armand Swartenbroeks (°1892). Armand was tijdens WOI arts in de veldhospitalen en voetbalde bij de Front Wanderers (met oa. ook Beerselaar Frans Demol in hun rangen). Dokter, Rode Duivel en burgemeester van Koekelberg: Een merkwaardig man!

ARMAND vertelt het levensverhaal van Armand Swartenbroeks (°1892). Hij voetbalt bij eersteklasser Daring en al snel ook voor de Rode Duivels. Tijdens W.O. I werkt aspirant-arts Swartenbroeks in veldhospitalen en hulpposten en hij voetbalt met de Front Wanderers (met oa. ook geboren Beerselaar Frans Demol in hun rangen), het oorlogsalternatief voor de Rode Duivels. En dan moeten de grootste triomfen in het leven van Armand nog komen: de Olympische Spelen van Antwerpen, 53 selecties voor de nationale ploeg, een artsenpraktijk, een schepenambt en tenslotte 16 jaar burgemeester van Koekelberg. Tijd dus om het levenswerk van Armand Swartenbroeks in de schijnwerpers te zetten in deze fantastische monoloog.Kevin ‘le Forain’ Van Doorslaer kan als rasechte Brusselaar perfect in de huid kruipen van deze merkwaardige man.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 17 euro
  • Abonneekorting 21-22: 16 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Extra

duur: 80 min zonder pauze
Regie:
Yoeri Lewijze

Auteurs: Marc Hendrickx - Dirk Dobbeleers

Cast: Kevin Van Doorslaer

Producent: Moody Blue Productions vzw

opgelet! Lees de aangepaste maatregelen HIER

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be