GÜNTHER NEEFS

30 JAAR ONDERWEG

Al 30 jaar is Günther Neefs een vaste waarde in de Vlaamse muziekwereld. Hij geniet nog elke dag van zijn leven vol muziek. Op 30 jaar heeft Günther Neefs niet alleen 15 full cd’s op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden, maar ook heel veel mooie herinneringen.

In de theatershow 30 JAAR ONDERWEG grijpt de warmste stem van Vlaanderen terug naar 30 liedjes die voor hem een speciale betekenis hebben, die hem hebben geraakt. Niet alleen pareltjes uit zijn eigen Nederlandstalige repertoire, maar ook onweerstaanbare evergreens uit de Lage Landen komen aan bod. Will Tura, Rob De Nijs, Stef Bos, Bart Peeters, Bart Herman en Ann Christy zijn maar enkele grote namen die de revue passeren. Uiteraard mag LAAT ONS EEN BLOEM van Louis Neefs ook niet ontbreken in deze persoonlijke terugblik.

30 bijzondere verhalen geven een uniek beeld van Günthers stijlvolle reis door showbizzland. Een sprong van 30 jaar in een rijk verleden, ondersteund door mooie sfeerbeelden. Met zijn sterke liveband brengt Günther Neefs een diverse sound naar de Vlaamse zalen. Soms stomend, soms aangrijpend, maar steeds met de garantie op liedjes met een ziel.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 20 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro
  • Lerarenkaart: 19 euro
  • Abonneekorting 21-22: 18 euro
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.

Extra

Günther Neefs met liveband.

opgelet! Lees de aangepaste maatregelen HIER

Om toegang te krijgen tot de voorstelling, moet je vanaf 12 jaar een COVID Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen. Meer informatie over het verkrijgen van een Covid-Safe ticket vind je hier. Indien je geen CST kan voorleggen, wordt de toegang tot onze zaal geweigerd.

Infofiche

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be