BOOM - COMPAGNIE QUAND JE SERAI GRAND-E

SCHOOLVOORSTELLING

Alsof je je op een open plek in het bos bevindt, maak je in ‘bOOm’ mee hoe een kleine stek uitgroeit tot een grote, sterke boom. Het leven van de boom ontwikkelt zich voor je ogen, doorheen de verschillende seizoenen en zijn verschillende levensstadia. Een prachtige, poëtische voorstelling over de volledige levensloop van een boom.

Je kijkt, je voelt, je hoort hoe de boom groeit en bloeit, maar ook het leven in, rond en op de boom wordt voelbaar gemaakt. Het bos en zijn bewoners komen mee tot leven in klank en beeld.

Zonder woorden, maar visueel erg sterk, met een knappe ‘bOOm’-constructie, muziek en een tikje acrobatie, brengt Compagnie Quand je serai grand-e het levensverhaal van de boom op de scène. Poëtisch en gegarandeerd een voltreffer bij het jonge publiek.

OVER DE MAKERS

Compagnie Quand je serai grand-e is een theaterduo uit Wallonië dat voorstellingen maakt die het publiek meesleept in hun verbeelding. De taal is hierbij geen struikelblok, omdat ze in hun voorstelling “bOOm” gebruik maken van de universele taal van gebaren, dans, en acrobatie.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be