BLAFWAF

PARKCONCERTEN

In een nieuwe bezetting laat Blafwaf weer van zich horen. De onbegraasde weide is verrassend en aanlokkelijk fris. Nieuwsgierig en met humor als krachtig positief wapen bakenen de drie Brusselaars verder hun territorium af. De eenvoud van de dagdagelijkse banaliteit in combinatie met een veelvoud van snaren, percussie en rietblazers vormt de basis van hun pretentieloos kleinkunstcabaret.

Ternatenaar Ben Roeges verzorgt het voorprogramma. Benjamin 'Ben' startte in 2013 met stand-upcomedy via het project 'Zennekikomiek' in de regio Pajottenland-Zennevallei. Na enkele jaren stilte kaapte hij in 2020 de hoofdprijs weg van de Humorklas, de comedywedstrijd van Radio 2. "Zijn set, geworteld in zijn dagelijkse leven, was een aaneenschakeling van subtiele grapjes, intelligente woordspelingen en surreële omdraaiingen. Jury en publiek waren het voor één keer roerend eens: niemand verraste ons meer en deed ons harder lachen dan hij." - De Standaard "Hij schakelt in sneltempo en naadloos van het ene onderwerp naar het andere. Soms plat, soms fijn, maar altijd verrassend." - Jury Humorklas

BLAFWAF:

Winnaar Utrechts Cabaretfestival
Vlaams kampioen straatmuzikant
Finalist Humorklas Radio 2
Brussels Tuub

Om deze voorstelling veilig te laten verlopen zijn er enkele maatregelen nodig, mogen wij vragen deze maatregelen zeker door te nemen voor u naar een voorstelling komt.

Data

uitverkocht

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Muziek, tekst en spel: Tim Somers, Jo VandenEede, Erik Walckiers

Coaching: Stefaan Dewinter

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be