JAMEZ

PARKCONCERTEN

Van revelatie van Brussel en omstreken is dit collectief van entertainers inmiddels uitgegroeid tot één van de vaste waarden op festivalpodia en in muziekminnende cafés.

Ongeachte de plek waar ze worden ontboden, steeds weer leidt een optreden van deze doorgewinterde entertainers tot hetzelfde resultaat: dans en ambiance!

De Jamez playlist is hét recept voor een geslaagde avond: een stevige mix van hedendaagse Blues-Rock-Tex-Mex-Country, bestaande uit eigen nummers en covers, gekruid met groovy tunes, het geheel opgeklopt door een gespierde ritmesectie.

Geen voorgerecht en geen dessert, het menu dat Jamez voorschotelt bestaat uit een rijkelijk gevuld en evenwichtig muzikaal buffet, waarin iedereen zijn gading zal kunnen vinden. Geen avond is ooit dezelfde, want met een voorraadkast boordevol lekkers en de inspiratie van de dag is er slechts één constante in de bereiding: een optreden om van te snoepen!

Om deze voorstelling veilig te laten verlopen zijn er enkele maatregelen nodig, mogen wij vragen deze maatregelen zeker door te nemen voor u naar een voorstelling komt.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 18 euro
  • Jongeren -21 : 10 euro

Extra

Tim Ricour: guitar, vocals

Dirk Van Wesemael: lead vocals, harp

Denis James: bass vocals

Wim Cruysbergs: drums

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be