ONLINE WORKSHOP

CULINAIRE LEZING OVER SPECERIJEN

Van de Oudheid tot de vroegmoderne tijd hadden specerijen een onwaarschijnlijke invloed op de wereldeconomie. Ze waren niet alleen gegeerd voor hun smaak, maar ook als bewaringsmiddel en voor geneeskundige doeleinden. Tijdens deze interactieve online lezing krijg je een historisch overzicht. Onderweg kom je onder andere meer te weten over het land van Kokanje, de mouw van Hippocrates en de Manuelijnse architectuur. We prikkelen natuurlijk ook je neus en smaakpapillen met twee unieke specerijmengelingen die je ontvangt per post.

Begeleiding door Renate Coen:
Renate heeft een al sinds jaar en dag een passie voor eten en koken. Reizen prikkelt haar om nieuwe ideeën op te doen, smaken te proeven en technieken te leren. Duurzaamheid is de rode draad door al haar activiteiten. Dat vertaalt zich naar haar workshops waarin wereldkeuken en vegetarisch koken een prominente rol spelen.

Praktisch

  • basisprijs : 10 euro
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.

Extra

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Bij deze activiteit hoort een proevertje ter waarde van 3 euro dat we je per post bezorgen. Vergeet dus zeker niet je postadres te vermelden.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be