ONLINE WORKSHOP

WAT JE MOET WETEN OVER INTERNETABONNEMENTEN

Weet jij wat er allemaal inbegrepen is in je internet of all-in abonnement? Wil je weten welke provider en contract het best bij je past? In deze sessie geeft Dirk Nys een overzicht van de spelers op de Belgische markt. We bekijken de voor- en nadelen van verschillende soorten abonnementen en gaan dieper in op de extra diensten die worden aangeboden. We tonen je ook hoe je online zelf je klantengegevens en abonnement kan beheren. Er is ook ruim de tijd om vragen te stellen.

Begeleiding door Dirk Nys:
Dirk Nys is dagelijks professioneel bezig met connectiviteit. Draadloze, bekabelde en mobiele netwerken hebben geen geheimen meer voor hem. Als mediawijze begeleider bij Archeduc stelt hij samen leren centraal. Tijdens zijn sessies wisselt hij praktijkvoorbeelden en interessante oefeningen met elkaar af.

Praktisch

  • basisprijs : 7 euro
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.

Extra

Dit is een online activiteit. Voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Zoek het type van je internetabonnement vooraf op. Je kan dit vinden op de factuur van je provider.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be