ONLINE WORKSHOP

INITIATIE 3D PRINTEN

Tijdens deze online workshop laat Stijn van de FabLab Factory in Aalst je kennismaken met een 3D printer. Hoe werkt zo’n machine? Welke materialen kan je gebruiken? En wat kan je er allemaal mee maken? Je leert zelf een ontwerp maken in een tekenprogramma en dat sturen we door naar de 3D printer.

Een wisselstukje voor een toestel, een ontbrekend stukje van een spel of een volledig eigen ontwerp? De keuze is aan jou. Het resultaat kan je nadien zelf ophalen of we bezorgen het je via de post.

Begeleiding door Stijn De Mil:
Stijn is gepassioneerd door onderwijs, in het bijzonder alles wat te maken heeft met maak-onderwijs gericht op STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) en DigComp (Digital Competences). In 2015 startte hij het bedrijf FabLab Factory, dat alle infrastructuur aanbiedt voor scholen, bibliotheken en particulieren die van start willen gaan met een fablab.

Data

Praktisch

  • Basistarief: 7 euro
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.

Extra

Dit is een online activiteit via het platform wonder.me. Een dag voor de start van de activiteit ontvang je per mail de definitieve link voor deelname. Kijk zeker ook in je ongewenste mail. Tijdens deze workshop is het materiaal per deelnemer beperkt tot één A4, Wil je groter gaan met je ontwerp, dan kan dit afgesproken worden tijdens de workshop met Stijn.

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be