TAKE-AWAY CULTUUR

MUZIEK

Na de restaurants en cafés stappen ook wij mee in het take-away verhaal. Daarom pakken we vanaf januari 2021 uit met TAKE- AWAY CULTUUR. Smul elke maand van een nieuw en rijkgevuld take-away menu om jullie theaterhonger toch een beetje te stillen. Wat staat er op het menu in april 2021?

TAKE-AWAY CULTUUR: MUZIEK

  • Amuse: Dit vrolijke blaasinstrument brengt een lach op ieders gezicht. Je hoeft alleen maar een toon te neuriën, waardoor het membraantje gaat trillen. Zo ontstaat er geluid en kun je een deuntje hummen. Tip: hoe hoger het geluid, hoe leuker het effect! Probeer het zeker eens met bijhorende songtekst van onze absolute nummer 1 uit onze Meent top 38!
  • Voorgerecht: Wat eet Iggy Pop graag na een optreden? Zijn de Beastie Boys ook “licensed to ill” aan tafel? Lut De Clercq verzorgde 20 jaar lang de artiestencatering in de bekende concertzaal Ancienne Belgique. Ze heeft gekookt voor meer dan 500 groepen en artiesten uit alle muziekgenres, waaronder Oasis, Suzanne Vega, Elvis Costello,… en heeft dus heel wat pittige verhalen te vertellen en originele recepten met je te delen. Een heerlijk boek voor al wie eens in de artiestenkeuken wil neuzen, of ze zelf wil serveren.
  • Hoofdschotel: Nestel je op 24 april 2021 om 20:15 gezellig in de zetel en geniet van een uniek livestream concert door Frank Vander linden van De Mens. Live en solo beroert en amuseert hij, met bitterzoete levensverhalen, met songs uit zijn solo-albums , met uitgebeend werk van De Mens, Jan De Wilde, Elvis Presley,.... Deze vreemde tijd brengt een nieuwe manier om de songschrijver en vertellende muzikant Vander linden van dichtbij te leren kennen. 
  • Dessert: Voel je als Willy Wonka’s in de Chocolate Factory, ontdek ons GOLDEN TICKET en maak kans op een heerlijk take-away bordje van Alzenbar + een duo-ticket voor het concert van De Mens eind 2021. Digestief: Geniet nog even na met een bokkebiertje van Brassband Alsemberg. 

Nieuwsgierig? Bestel dan een ticket en op een afgesproken moment komt onze TAKE-AWAY CULTUUR service je pakket aan je deur afgeven. De eerste 10 pakketten bevatten trouwens nog een fijne verrassing van een Beerselse cabaretgroep die al decennia lang het publiek moeiteloos weten in te pakken.Niet thuis? Geen probleem! Er bestaat ook de mogelijkheid om je pakketje na afspraak op te halen aan CC de Meent.

Wie een ticket koopt krijgt zijn pakket aan huis geleverd in Beersel en omstreken. De deelnemende artiesten krijgen een mooie vergoeding uitbetaald. Met het kopen van een take-away pakket steun je dus niet alleen je favoriete cultuurcentrum maar ook de zwaar getroffen artiesten.

Smakelijk!

TAKE-AWAY CULTUURPAKKETTEN: VEELGESTELDE VRAGEN

Praktisch

  • Basistarief: 25 euro

Extra

kostprijs: 25 euro (inclusief levering aan huis)

Het take-away pakket kan je bestellen vanaf 29/3. De levering zal plaatsvinden op donderdag 15 & vrijdag 16 april. Uiteraard kan je je pakket na afspraak ook komen ophalen in CC de Meent.

TAKE-AWAY CULTUURPAKKETTEN: VEELGESTELDE VRAGEN

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be