BEERSEL TOON JE KUNSTEN

OPROEP!

Isolering betekent niet dat er geen creativiteit meer is. Integendeel! CC de Meent roept iedereen op om de eigen artistieke talenten naar boven te halen. Of je nu zingt of rapt, gitaar of piano speelt, urban of modern danst, tekent of schildert, theater speelt of een Dj-set draait: WIJ ZOEKEN JOU!

Hoe ga je te werk?
Maak een filmpje van maximum 1 minuut waarin je jouw talent toont. Stuur het naar info@demeent.be en wij zetten jouw talent via de digitale weg in de kijker door een virtueel podium te maken voor talent in Beersel tijdens de Meent-sessies.

Waarvoor gebruiken we het filmpje?
Na de oproep om te stemmen op de “Meent top 38 aller tijden”, een lijst met de favoriete Belgische artiesten die ooit op het podium van CC de Meent stonden, kan je tot aan de paasvakantie genieten van DE MEENT-SESSIES. Het podium wordt omgebouwd tot een veilige televisiestudio en in verschillende afleveringen blikken we terug op enkele memorabele CC de Meent concertmomenten, brengt een band of zanger met Beerselse roots een aantal nummers uit de top 38 aangevuld met enkele kleppers uit eigen repertoire én tonen getalenteerde Beerselaars en Meentfans ‘hun kunsten’.

Voor dit laatste hebben we dus JOUW talent nodig!

Tot wanneer kan je je filmpje doorsturen?
De open call voor lokaal talent loopt nog tot 30 maart 2021. Wie meer info wil, kan mailen naar info@demeent.be.

TIPS OM TE FILMEN ALS EEN PROFESSIONAL MET JE SMARTPHONE

CC de Meent - Gemeenveldstraat 34 - 1652 Alsemberg - Tel 02 359 16 00 - info@demeent.be